Συντάξεις Ιουλίου: Πότε θα γίνει η καταβολή από όλα τα Ταμεία

    Ημερομηνία:

    Από τη Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022 αναμένεται, εκτός απροόπτου, να αρχίσει η καταβολή για τις συντάξεις Ιουλίου 2022.

    Η διαδικασία για την πληρωμή συντάξεων από όλα τα Ταμεία αναμέναυ να ολοκληρωθεί την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022.

    Την Τρίτη 28 Ιουνίου θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις τράπεζες, τον ΟΤΕ και το Δημόσιο (για τους συνταξιούχους που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9). Η κατάθεση της σύνταξης στην τράπεζα αναμένεται να γίνει το απόγευμα της Δευτέρας.

    Την Τετάρτη 29 Ιουνίου θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις τράπεζες, τον ΟΤΕ και το Δημόσιο (για τους συνταξιούχους που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8). Η κατάθεση της σύνταξης αναμένεται να γίνει το απόγευμα της Τρίτης.

    Για τα υπόλοιπα Ταμεία οι συντάξεις του Ιουλίου 2022 θα πληρωθούν ως εξής:

    Οι συνταξιούχοι των ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΕΤΑΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, ΝΑΤ και ΚΕΑΝ, ΔΕΗ θα πληρωθούν τη Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022, με την κατάθεση να γίνεται το απόγευμα της προηγούμενης Παρασκευής.

    Τα υπόλοιπα Ταμεία του ΕΦΚΑ (Μισθωτών) θα καταβάλλουν τις συντάξεις τη Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022.

    Οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος θα καταβληθούν τη Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022, όπως και το ΕΤΑΠ – ΜΜΕ.

    Ο ΟΠΕΚΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις των Ανασφάλιστων Υπερηλίκων την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022.

    GLEARNET

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Πότε προβλέπεται η ολοκλήρωση των έργων στην Πλατεία Όλγας

    Πότε θα είναι έτοιμη η πλατεία Όλγας; Είναι ένα...

    ΠΑΤΡΑ: Mας κλέβουν με… ΑΙ – Δείτε πώς

    Η απάτη,.. αποκτά ΑΙ Μέχρι σήμερα «φωνάζαμε» να δίνονται οδηγίες...

    Το κρυμμένο “διαμάντι” του Κορινθιακού που βρίσκεται κοντά στην Πάτρα (video)

    Μικροί καταπράσινοι όρμοι, πεύκα που φτάνουν ως τη θάλασσα...

    Ενιαία φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα: Πώς θα εκδίδεται

    Μέχρι το τέλος της χρονιάς, σχεδιάζεται να δημιουργηθεί ένα...