Συνταξιούχος ζει 7 μήνες σε κοτέτσι, για να μην έχει επαφή με την σύζυγό του και την κόρη του – «Θα σας θάψω», τις απείλησε

    Ημερομηνία:

    Ένας συνταξιούχος ζει μέσα σε παράγκα-κοτέτσι, σε ένα οικόπεδο που βρίσκεται το σπίτι του στον Βόλο, ώστε να μην έρχεται σε επαφή με την σύζυγό του και την κόρη του.

    Ο ίδιος, χθες (04/09) δικάστηκε στο Αυτόφωρο, καθώς τις απείλησε, επειδή του απαγόρευσαν να αφήνει την πόρτα από το κοτέτσι ανοιχτή, γιατί οι κότες λερώνουν με κουτσουλιές τις σκάλες του σπιτιού.

    Η σύζυγος του κατηγορούμενου κατέθεσε ότι από τις 27 Φεβρουαρίου, έχει φύγει από το σπίτι και μένει στο κοτέτσι, αλλά εξακολουθεί να την χτυπά και την απειλεί, παρότι είναι εγχειρισμένη.

    Ο γιος του συνταξιούχου υπερασπίστηκε τον πατέρα του, λέγοντας πως ο ίδιος μπορεί να μην μένει στο ίδιο σπίτι μαζί τους , αλλά όλες οι φασαρίες γίνονται επειδή δεν τους δίνει χρήματα. Περιέγραψε ένα πολύχρονο σκηνικό εντάσεων με την αστυνομία να καλείται σε σταθερή βάση, ενώ ο ίδιος σε ηλικία 5 ετών πυροβόλησε με όπλο τον πατέρα του κατά λάθος.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Φρίκη με «υπόθεση Πελικό» στη Γερμανία

    Μια από τις πιο ανατριχιαστικές περιπτώσεις έμφυλης κακοποίησης που...

    Σε μεγάλη ιστοσελίδα της Κίνας τρεις καθηγητές του Πανεπιστημίου Πατρών

    Συνέντευξη στην εφημερίδα Chinese Social Sciences Today, της Κινεζικής...

    Δείτε τους 10 πιο «ακριβούς« ελληνες ποδοσφαιριστές

    Το Διεθνές Παρατηρητήριο Ποδοσφαίρου (CIES Football Observatory) δημοσίευσε μία...

    Ο Αγιος Παϊσιος έρχεται και στην Πάτρα τον Ιούλιο!

    Ο Άγιος Παΐσιος ο Αγιορείτης έρχεται στην Πάτρα, στις...