ΣΥΡΙΖΑ ΑΧΑΪΑΣ: Focus μόνο στην “κάθοδο” Τσίπρα! Δεν έρχονται Πολάκης – Τσακαλώτος

    Ημερομηνία:

    Αρχικά το πλάνο του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ήταν να εισέλθει στην ευθεία της προεκλογικής διαμάχης με Τσακαλώτο, Σκουρλέτη και μετά Πολάκη.

    Μεσολάβησε όμως το τηλεφώνημα το βράδυ της Πέμπτης από το γραφείο του Προέδρου Αλέξη Τσίπρα, για να γνωστοποιηθεί η δική του κάθοδος στις 3 Φεβρουαρίου.

    Και τελικά η νέα απόφαση, όπως επιβεβαίωσε ο Συντονιστής της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αχαΐας Μιχάλης Σιδηρόπουλος, προβλέπει την ματαίωση των προγραμματισμένων εκδηλώσεων με πρωτοκλασάτα στελέχη του κόμματος.

    Έτσι, αναβάλλεται η σημερινή εκδήλωση στην Αγορά Αργύρη για την παρουσίαση του βιβλίου του Ευκλείδη Τσακαλώτου, πρώην υπουργού Οικονομικών, αλλά και του πρ. υπουργού Εσωτερικών Πάνο Σκουρλέτη.

    Επίσης αναβάλλεται και η προγραμματισμένη για τις 10 Φλεβάρη παρουσία του πρώην υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη στην Πάτρα.

    Στην Ν.Ε. Αχαΐας πήραν «φωτιά» αναζητώντας κλειστό χώρο για την συγκέντρωση. Έπεσαν στο τραπέζι η ΕΑΠ, ο Απόλλωνα και το Τόφαλος, με την ΕΑΠ να είναι διαθέσιμη αλλά να χρειάζεται και η εξ Αθηνών συναίνεση του κομματικού επιτελείου.

    Τελικά το Σάββατο το μεσημέρι οριστικοποιήθηκε ο ακριβής τόπος συγκέντρωσης. Για την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023, στις 6:30 μ.μ., στο κλειστό του Απόλλωνα, στην Περιβόλα.

    Η κάθοδος του στην Πάτρα φιλοδοξείται να αποτελέσει την «σπίθα» που θα «φουντώσει» την προεκλογική συστράτευση όλων των τοπικών στελεχών στον δρόμο προς τις εθνικές κάλπες.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Φωτιά στην Αττική: Πέντε άτομα διακομίστηκαν σε νοσοκομεία – Η κατάσταση της υγείας τους

    Σύμφωνα με ενημέρωση από το ΕΚΑΒ, από το πύρινο...

    Ο Χάαλαντ έκανε δώρο στη σύντροφό του τσάντα αξίας 377.000 ευρώ – Φωτογραφία

    Ο Έρλινγκ Χάαλαντ έκανε ένα εξαιρετικά σπάνιο και πολυτελές δώρο στη...

    Ιωάννα Τούνη: «Καυτές» πόζες στη Μύκονο με φιλενάδες της – «Ώριμη και λαμπερή» δηλώνει η influencer

    Ιωάννα Τούνη και Μύκονος πηγαίνουν μαζί τα περισσότερα καλοκαίρια και αυτή η...