ΣΥΡΙΖΑ: Απολογείται ο Σπίρτζης στις 23 Αυγούστου – Αποφασίζουν ναι ή όχι για διαγραφή

    Ημερομηνία:

    Στην Επιτροπή Δεοντολογίας στις 23 Αυγούστου, για να δώσει εξηγήσεις καλείται ο  Χρήστος Σπίρτζης . 
    Η Επιτροπή Δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ εχει ηδη επιβάλει επίπληξη για ασέβεια στον πρώην υπουργό για το γεγονός ότι δεν έχει προσέλθει προς εξηγήσεις στο πειθαρχικό όργανο, αν και έχουν μεσολαβήσει 20 ημέρες από την καταγγελία εις βάρος του, που κατέθεσαν 70 μέλη του κόμματος, εγκαλώντας τον για «αντικαταστατική συμπεριφορά».

    Πηγές Κουμουνδούρου, πάντως, εξέφραζαν την την ευχή ότι ανάμεσα στις τηλεοπτικές του υποχρεώσεις, ο κ. Σπίρτζης θα βρει τον χρόνο να εμφανιστεί ενώπιον του οργάνου του ΣΥΡΙΖΑ στις 23 Αυγούστου και να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις.

    Σημειωτέον ότι η δημόσια παρουσία του κ. Σπίρτζη βρέθηκε στο επίκεντρο της συζήτησης στην Επιτροπή Δεοντολογίας ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ ο πρώην υπουργός απάντησε με επιστολή του στην κλήτευση του πειθαρχικού οργάνου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    8 πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να γίνετε πλούσιοι ακόμη κι αν παίρνετε τον ίδιο μισθό για χρόνια

    Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι ο μόνος τρόπος για να...

    Εξειδικευμένο κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών στη Φοινικούντα – Σφίγγει ο κλοιός για το διπλό φονικό

    Όσο οι αστυνομικοί παλεύουν να λύσουν τον γρίφο της...

    Δυτικής Ελλάδα: Κυβερνητικά στελέχη σε Πάτρα, Μεσολόγγι, Πύργο, Αγρίνιο για την 28η Οκτωβρίου – ΟΝΟΜΑΤΑ

    Με λαμπρότητα θα εορτασθεί και φέτος η ιστορική επέτειος...

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΩΡΟΣ: Τι σημαίνει να νοιάζεσαι για τα Λαϊκά στρώματα

    Απαιτήθηκαν δύο συνεχόμενες χρονιές που η παράταξή μας Ώρα...