ΣΥΡΙΖΑ: Αποσύρω την υποψηφιότητα μου ανακοίνωσε ο φίλος του Πολάκη, Μιχάλης Χαιρετάκης

    Ημερομηνία:

    Την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις προσεχείς εκλογές ανακοίνωσε ο Μιχάλης Χαιρετάκης, ο άνθρωπος για τον οποίο είχε ξεσπάσει η πρώτη από τις δύο μεγάλες τελευταίες κρίσεις με πρωταγωνιστή τον Παύλο Πολάκη στον ΣΥΡΙΖΑ.

    Η ανακοίνωση του Μανώλη Χαιρετάκη

    Δήλωση απόσυρση της υποψηφιότητας μου.

    Μετά το δυστύχημα στα Τέμπη και τον τραγικό θάνατο τόσων αθώων νέων ψυχών και την βίαιη καταστολή των ειρηνικών διαδηλώσεων για την διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων των πολιτών σε μια δημοκρατική και ανεπτυγμένη χώρα,την κατάφωρη παραβίαση του δικαιώματος για ένα κράτος δικαίου,αξιοκρατίας και ίσων ευκαιριών,όπου αυτοί που κάνουν πλιάτσικο στον ιδρώτα,τις αγωνίες και τις θυσίες του ελληνικού λαού χωρίς να αποδίδεται η δικαιοσύνη που αρμόζει,κάνει πιο επιτακτική την ανάγκη από ποτέ να φύγει αυτή η κυβέρνηση.

    Σε αυτόν τον αγώνα δεν χρειάζονται μικροπολιτικές,εγωισμοί,θέσεις καρέκλες και μηχανισμοί.

    Με αυτές τις σκέψεις και μη προερχόμενος από κομματικούς σωλήνες ή πολιτικά τζάκια αλλά από την ψυχή της κοινωνίας και κερδίζοντας με κόπο,ήθος και αξιοπρέπεια τον σεβασμό της τοπικής και όχι μόνο κοινωνίας.

    Αποσύρω την υποψηφιότητα μου η οποία είχε την ομόφωνη έγκριση της πολιτικής γραμματείας για να στηρίξω ένα πραγματικό αγωνιστή,να διευκολύνω αυτούς οι οποίοι νομίζουν οτι θα κερδίσουν από την μη υποψηφιότητα μου,να βοηθήσω όσο μου είναι δυνατό στην ηρεμία και ομοψυχία για το μεγάλο διακύβευμα που είναι η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Επιτυχία BYD στη Βρετανία: Οι πωλήσεις στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα αυξήθηκαν κατά 880%

    Εντυπωσιακή άνοδο παρουσίασε η κινεζική αυτοκινητοβιομηχανία BYD στη βρετανική αγορά, καταγράφοντας αύξηση 880% στις...

    Αυτοκίνητο: Μάθετε αν είστε στη μαύρη λίστα των διασταυρώσεων

    Το υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών σε συνεργασία με...

    Προϋπολογισμός: «Kάβα» 620 εκατ. ευρώ για επιπλέον κρατικές δαπάνες το 2027

    Πριν καν ψηφιστεί ο νέος Κρατικός Προϋπολογισμός με όλες τις μόνιμες παροχές...

    Οι αθλητικές μεταδόσεις 19/10/2025

    12:10 COSMOTE SPORT 8 HD WRC 2025 Κεντρική Ευρώπη,...