ΣΥΡΙΖΑ για καρατόμηση Λιβανού: Η πολιτική αναισθησία του, χαρακτηρίζει όλη την κυβέρνηση

    Ημερομηνία:

    «Η παραίτηση Λιβανού μετά την κατακραυγή δεν κρύβει την ακραία ψηφοθηρία της ΝΔ» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του.

    Λίγο μετά την είδηση ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης καρατόμησε τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχολίασε:

    «Η παραίτηση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Λιβανού μετά την κατακραυγή δεν μπορεί να κρύψει την ακραία ψηφοθηρία της ΝΔ σε βάρος πολιτών με αφορμή φυσικές καταστροφές.

    Δεκαπέντε χρόνια μετά ο κ. Μητσοτάκης αναγκάστηκε να ζητήσει την παραίτηση του κ. Λιβανού, αν και ακολουθεί την ίδια ακριβώς συνταγή εξαπάτησης. Η πολιτική αναισθησία του κ. Λιβανού χαρακτηρίζει όλη την κυβέρνηση, που μοίρασε διχίλιαρα με εκλογική υστεροβουλία μετά την τελευταία κακοκαιρία και το επιτελικό φιάσκο.

    Ο ελληνικός λαός όμως αυτή τη φορά τους έχει μάθει καλά και στις κάλπες τους ετοιμάζει μια δική του, αυτή τη φορά, «εποποιία»».

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Θλίψη στον κόσμο του σκακιού: Πέθανε ο Αμερικανός γκραντμάστερ Ντάνιελ Ναροντίτσκι – Ήταν 29 ετών

    Θλίψη έχει σκορπίσει στον κόσμο του σκακιού η ξαφνική απώλεια του...

    Κρήτη: Τρομακτικό ατύχημα σε αγώνες αυτοκινήτου – Το βίντεο κόβει την ανάσα

    Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε σε αγώνες αυτοκινήτου στην Κρήτη και συγκεκριμένα κατά...

    Ιαπωνία: Η Σανάε Τακαΐτσι είναι η πρώτη γυναίκα Πρωθυπουργός της χώρας

    Η Σανάε Τακαΐτσι, επικεφαλής του κυβερνώντος ιαπωνικού Φιλελεύθερου Δημοκρατικού...