ΣΥΡΙΖΑ: Η Όλγα Γεροβασίλη υποψήφια για την προεδρία – 10 Μαρτίου οι εκλογές

    Ημερομηνία:

    Την υποψηφιότητά της για την πορεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε το Σάββατο το απόγευμα κατά τη διάρκεια της ομιλίας της στο πλαίσιο του συνεδρίου του κομματος, η βολευτής και τέως υπουγός Όλγα Γεροβασίλη.

    Φλίγκος

    Όπως είναι γνωστό την Παρασκευή 23.02 μεγάλα στελέχη του κόμματος μεταξύ των οποίων οι Αλέκος Φλαμπουράρης, Χρήστος Σπίρτζης, Κατερίνα Νοτοπούλου, Νίκος Παππάς, Κώστας Ζαχαριάδης, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, αλλά και οι Γραμματείς του κόμματος, Ράνια Σβίγκου και Γιώργος Βασιλειάδης είχαν επιδοθεί σε ολονύκτιες διαβουλεύσεις, με στόχο να υπάρξει «ενιαία έκφραση» σε μια κοινή υποψηφιότητα απέναντι σε εκείνη του Στέφανου Κασσελάκη, και λίγο πριν τα μεσάνυχτα είπαν στην κ. Γεροβασίλη ότι έπρεπε «να σκεφτεί την προοπτική» να προσέλθουν στις εσωκομματικές κάλπες με ένα πρόσωπο κοινής αποδοχής.

    Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ καλωσόρισε την υποψηφιότητα Γεροβασίλη, σχολίασε χαρακτηριστικά ότι “Στο τέλος της ημέρας, η αλήθεια θα κερδίσει”, και ανακοίνωσε ότι οι εσωκομματικές εκλογές θα γίνυον στις 10 Μαρτίου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η εισβολή της ιερής ίβιδας στην Ευρώπη ανησυχεί τους ειδικούς

    Η ιερή ίβις (Threskiornis aethiopicus) με το λευκό φτέρωμα και το...

    Σκύλος: Τι επιτρέπεται και τι απαγορεύεται στη θάλασσα και την παραλία

    Το θέαμα ενός σκύλου στην παραλία είναι, για ορισμένους, «κόκκινο πανί». Δεν...

    Νορβηγία: Το σεξ χωρίς συναίνεση θα θεωρείται στο εξής βιασμός

    Η Νορβηγία τροποποίησε την Παρασκευή 6/6,  τον νόμο περί βιασμού ποινικοποιώντας το σεξ χωρίς ρητή...

    Ελένη Τοπαλούδη: Τριπλό δικαστικό «όχι» στις αγωγές του καταδικασμένου Ροδίτη για τη δολοφονία της

    Τριπλό ηχηρό «χαστούκι» από τη Δικαιοσύνη δέχθηκε ο καταδικασμένος...