ΣΥΡΙΖΑ: Ο Νίκος Παππάς στη ΔΕΘ, στη θέση του Στέφανου Κασσελάκη

    Ημερομηνία:

    Ο “έκπτωτος” Στέφανος Κασσελάκης, μετά την πρόταση μομφής που πέρασε από την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα εκπροσωπήσει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη ΔΕΘ. Στη θέση του, στη Θεσσαλονίκη, θα πάει ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Νίκος Παππάς.

    Αυτή ήταν η απόφαση που πήρε η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, ύστερα από σχεδόν δυο ημέρες συνεδρίασης, όπου κατατέθηκε και πέρασε (με 163 υπέρ και 120 κατά) η πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη.

    Ως πρόεδρος σε βάρος του οποίου έχει κατατεθεί μια πρόταση μομφής, στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισαν ότι ο Στέφανος Κασσελάκης δεν μπορεί να εκπροσωπήσει το κόμμα στη ΔΕΘ. Ο Νίκος Παππάς ανέλαβε αυτόν τον ρόλο.

    Η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ έριξε αυλαία στις εργασίες της και θα συνεδριάσει ξανά σε 15 μέρες για να καθορίσει το χρονοδριάγραμμα ως τις νέες εκλογές για τον πρόεδρο του κόμματος.

    Στόχος των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ είναι να γίνει άμεσα το συνέδριο του κόμματος, το αργότερο σε τρεις μήνες. Εκεί αναμένεται να κατατεθούν και οι υποψηφιότητες για την ηγεσία και θα γίνει και μια πολιτική συζήτηση.

    Επίσης, τις επόμενες ώρες θα συνεδριάσει και η Πολιτική Γραμματεία, για να καθορίσει τον οδικό χάρτη των διαδικασιών.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πώς θα κοιμηθείτε κατά τη διάρκεια του καύσωνα – Εννέα «δροσερές» συμβουλές

    O επερχόμενος καύσωνας μπορεί να επηρεάσει την εσωτερική θερμοκρασία του ανθρώπινου...

    Ν. Ανδρουλάκης: Όσο η πληγή του Κυπριακού παραμένει ανοικτή, ο αγώνας θα συνεχίζεται

    «Όσο η πληγή του Κυπριακού παραμένει ανοικτή, ο αγώνας αυτός θα...

    ΠΑΤΡΑ: Η Πλατεία Τριών Συμμάχων το 1973

    1973, Πλατεία Τριών Συμμάχων και Σιδ/κός σταθμός στην Πάτρα....

    Τσούχτρες στην Ελλάδα: Λιγοστεύουν τα ψάρια, γεμίσαμε μωβ μέδουσες (πίνακας + χάρτης)

    Είναι εντυπωσιακές και απόκοσμες. Κάποιες από αυτές φωσφορίζουν στο...