ΣΥΡΙΖΑ: Συνάντηση Κασσελάκη με τους νέους ευρωβουλευτές

    Ημερομηνία:

    Με τους τέσσερεις νεοεκλεγέντες ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκε το πρωί της Παρασκευής ο πρόεδρος του κόμματος, Στέφανος Κασσελάκης, στο γραφείο του στη Βουλή.

    Στο επίκεντρο της συνάντησης του κ. Κασσελάκη με τους κ.κ. Αρβανίτη, Φαραντούρη, Κουντουρά, Παππά τέθηκαν τα ζητήματα της οργάνωσης, της λειτουργίας και του καταμερισμού της ευρωομάδας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ύστερα από πρόταση του Στέφανου Κασσελάκη, επικεφαλής της ευρωομάδας του κόμματος τέθηκε ο Κώστας Αρβανίτης.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Στέφανος Κασσελάκης παρότρυνε τους τέσσερεις ευρωβουλευτές να δώσουν ιδιαίτερη έμφαση στις επιστολές που έστειλε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στους επικεφαλής των ευρωσοσιαλιστών, των πρασίνων, καθώς και των αριστερών ομάδων για να ξεκινήσουν οι συγκλίσεις με στόχο την απόκρουση της ακροδεξιάς στην Ευρώπη.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τουαλέτα: Γιατρός προειδοποιεί για το λάθος που κάνουν οι περισσότεροι και βλάπτει την υγεία

    Αν περνάς πολύ χρόνο στην τουαλέτα, μπορεί να κάνεις κακό...

    Ποιες είναι οι συνηθέστερες αιτίες της επώδυνης στύσης;

    Οι επώδυνες στύσεις μπορεί να προκαλέσουν δυσφορία και να...

    ΣΧΟΛΕΙΑ: Ο κύκλος της βίας ξεκινά online

    Το Διαδίκτυο είναι ένα σπουδαίο εργαλείο για όλους, από...

    Δείτε ποια είναι τα φάρμακα και οι ουσίες που μπορεί να μειώσουν τον αριθμό των σπερματοζωαρίων

    Υπάρχουν κάποια φάρμακα που μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά την...