Τα 4 + 2 μέτρα Μητσοτάκη κατά της οπαδικης βίας: “Το οφείλουμε στη μνήμη του Μιχάλη και του Άλκη”

    Ημερομηνία:

    Ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τα μέτρα κατά της οπαδικής βίας πραγματοποίησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, τα οποία αποφασίστηκαν μετά τη συνάντηση με τον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν και τους ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ.

    Όπως τόνισε ο κ. Μητσοτάκης «αυτό το «ως εδώ» το οποίο φωνάζουμε ήρθε η ώρα να του δώσουμε πραγματικό περιεχόμενο. Να χτίσουμε πάνω στην πρόοδο η οποία έχει συντελεστεί τα τελευταία χρόνια. Δεν είναι αρκετή όμως. Και γι’ αυτό είμαστε εδώ και θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της UEFA, Aleksander Čeferin για τη συμβολή του.

    Σκοπός μας είναι να ενεργοποιήσουμε όχι μόνο τους εθνικούς, αλλά και τους ευρωπαϊκούς μηχανισμούς στο μέτωπο της αποτροπής της βίας και της τιμωρίας όσων ανέχονται, ευνοούν και τελικά διαπράττουν τέτοια περιστατικά βίας. Η αντίδρασή μας πρέπει να είναι και θα είναι συνολική.

    Φλίγκος

    Το οφείλουμε στη μνήμη του Μιχάλη, στη μνήμη του Άλκη, άλλων θυμάτων, αλλά κυρίως το οφείλουμε και στα εκατομμύρια των φιλάθλων.

    Των αγνών φιλάθλων που αγαπούν το ποδόσφαιρο, που θέλουν να πηγαίνουν στο γήπεδο με τα παιδιά τους, με τις οικογένειές τους, για τους οποίους τα σπορ, και ειδικά το ποδόσφαιρο, είναι μια πηγή χαράς, είναι μια πηγή διασκέδασης. Και αυτούς τους στόχους που από κοινού θέσαμε, δεσμευόμαστε ότι θα τους πετύχουμε».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΘΡΗΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: Βρέθηκε νεκρός δάσκαλος

    Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Αμφιλοχίας από την...

    ΠΑΤΡΑ: Γιορτάστηκε η επέτειος της Μάχης της Κρήτης – ΦΩΤΟ

    Εγραψε ο αναπληρωτής Περιφερειάρχης Χαράλαμπος Μπονάνος: Σεβασμός και τιμή...

    Υποψήφιος στις Πανελλαδικές ετών 41 στο Αγρίνιο: «Και που έφτασα εδώ άθλος είναι»

    Σε Αρχαία Ελληνικά, Μαθηματικά και Βιολογία εξετάστηκαν σήμερα (2/6)...

    Τραγωδία – Νεκρός 41χρονος εργάτης

    Θανατηφόρο εργατικό δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 2...