Τα αποτελέσματα των εκλογών για την ανάδειξη των αιρετών εκπροσώπων των εργαζομένων για το Υπηρεσιακό Συμβούλιο στον «Άγιο Ανδρέα»

    Ημερομηνία:

    Βγήκαν τα αποτελέσματα των εκλογών του υπηρεσιακού και η σταυροδοσία των υποψηφίων για την ανάδειξη των αιρετών εκπροσώπων των εργαζομένων για το Υπηρεσιακό Συμβούλιο στον «Άγιο Ανδρέα».

    Αναλυτικά η ανακοίνωση από την παράταξη της Δημοτικής Συνδικαλιστικής Πρωτοπορίας για τα αποτελέσματα των εκλογών:

    (Σε παρένθεση τα προηγούμενα αποτελέσματα).

    Εργαζόμενοι

    «Παρακάτω σας κοινοποιούμε την ΣΤΑΥΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ της Παράταξης μας.

    Εργαζόμενοι Αναμένεται να ακολουθήσει πιο αναλυτική ανακοίνωση, με τις εκτιμήσεις από την παράταξη της Δημοτικής Συνδικαλιστικής Πρωτοπορίας,  για το αποτέλεσμα των εκλογών, όπου η ΑΚΕ παρά την στήριξή της από τους Διοικούντες και την Νοσηλευτική Διεύθυνση, τα ταξίματα και τις υποσχέσεις, δεν κατάφερε να ξεπεράσει τα αποτελέσματα των προηγούμενων σχετικών εκλογών.

    Παρ’ όλα αυτά εμείς και πολλά άλλα για τα οποία θα μιλήσουμε σύντομα, κρατήσαμε τις δυνάμεις μας, κρατήσαμε τον εκπρόσωπό μας στο υπηρεσιακό συμβούλιο.»

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάλεψα με τα ρεύματα και έφτασα με δυσκολία, λέει ο αστυνομικός που έσωσε μητέρα και κόρη που παρασύρθηκαν με φουσκωτό στην Εύβοια

    Για τη μεγάλη προσπάθεια που έκανε να σώσει μητέρα και κόρη που παρασύρθηκαν...

    Τα τελικά αποτελέσματα στις εκλογές της ΠΓΕ – Πρώτος ο Κώστας Σβόλης

    Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής. O Παναγιώτης Σεμιτέκολος...

    Επίδομα 250 ευρώ για συνταξιούχους στις 10 Ιουλίου: Ποιοι το δικαιούνται και ποιοι εξαιρούνται

    Ειδικές κατηγορίες αναπήρων συνταξιούχων του Δημοσίου και του e-ΕΦΚΑ...