Τα «είπαν» για 40 λεπτά Παναγιωτόπουλος-Ακάρ στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ

    Ημερομηνία:

    Το τετ α τετ του Νίκου Παναγιωτόπουλου με τον Χουλουσί Ακάρ διήρκησε 40 λεπτά.

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες η συνάντηση θεωρείται ότι ήταν μεγάλης διάρκειας για το πλαίσιο στο οποίο εκτυλίχθηκε, χωρίς ωστόσο προς το παρόν να έχουν γίνει γνωστά περαιτέρω στοιχεία αναφορικά με το τι ειπώθηκε μεταξύ των δύο ανδρών.

    Από την Πράγα ο Ερντογάν είχε αφήσει ένα «παράθυρο» ανοιχτό να ενεργοποιηθούν ξανά οι δίαυλοι επικοινωνίας και μάλιστα σε επίπεδο ηγετών, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα είναι αυτός ο οποίος θα επιλέξει τον χρόνο και τον τόπο πιθανής συνάντησης του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

    Χθες στις Βρυξέλλες ο κ. Παναγιωτόπουλος είχε συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ, στην έδρα της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας στις Βρυξέλλες, στο περιθώριο της Συνόδου των αρμόδιων υπουργών.

    Ο Έλληνας υπουργός Άμυνας θα δει, πάντως, τον Αμερικανό ομόλογό του Λόιντ έστιν, αλλά και τους ομολόγους του από Γερμανία Κριστίνε Λάμπρεχτ και Γαλλία Σεμπαστιάν Λεκορνύ.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τα 3 ζώδια που επιτέλους θα χαμογελάσουν -«Θα έχετε μπόλικη τύχη την ερχόμενη εβδομάδα»

    Η τύχη χαμογελά επιτέλους σε τρία ζώδια την εβδομάδα από 7...

    Χωρισμένοι πατεράδες: «Τα παιδιά μας κακοποιούνται από την ελληνική Δικαιοσύνη»

    Σημαντικές είναι οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση ψευδών...

    Πάτρα: Επίσκεψη Κουτσούμπα στη «Διασπορά»

    Τη «Διασπορά», έναν εκθεσιακό χώρο – μουσείο, που αποτελεί...