Τα είπε όπως έχουν ο Βαγγέλης Λιόλιος μετά την ήττα από το Μαυροβούνιο

    Ημερομηνία:

    Η Εθνική μας ομάδα ηττήθηκε από το Μαυροβούνιο με 73-69 στο φινάλε των υποχρεώσεών της στο Μουντομπάσκετ, με τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης Βαγγέλη Λιόλιο να λέει τα πράγματα με το όνομά τους αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης.«Ο αγωνιστικός στόχος του Παγκοσμίου ήταν μια διάκριση και να κατακτήσουμε θέση που θα μας οδηγούσε στην Ολυμπιάδα και ο στόχος αυτός δεν επετεύχθη. Ο ποιοτικός στόχος ήταν η ομάδα να δώσει το καλύτερο της εαυτό. Να έχει μαχητικότητα, αυταπάρνηση και ενότητα. Αυτό ζητήθηκε από τη πρώτη μέρα από όλους τους παίκτες. Και αυτός ο στόχος επετεύχθη.
    Οι παίκτες έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό και ένα μήνυμα πάθους και αυτοθυσίας προς την Ελληνική κοινωνία. Η Εθνική ομάδα είναι κάτι παραπάνω από ομάδα. Εκπροσωπεί ένα ολόκληρο έθνος και οφείλουμε να δώσουμε το παράδειγμα σε όλους τους Έλληνες τι σημαίνει να φοράς αυτή η φανέλα. Το προπονητικό επιτελείο και οι παίκτες έκαναν το καλύτερο δυνατό προς αυτή τη κατεύθυνση και τους δίνω συγχαρητήρια.
    Για οποιαδήποτε μη αγωνιστική υπέρβαση και κατάκτηση του στόχου της συμμετοχής μας στην Ολυμπιάδα την αποκλειστική ευθύνη την έχουμε η Διοίκηση και εγώ προσωπικά. Οι προπονητές και οι παίκτες έκαναν ακριβώς αυτό που τους ζητήσαμε και είμαστε πραγματικά περήφανοι για αυτούς».

    GLEARNET

    Παράλληλα, σε δηλώσεις του στη Μικτή Ζώνη της ΕΡΤ, ο Βαγγέλης Λιόλιος δήλωσε ότι «η Εθνική μας ομάδα εκπροσωπεί πάντα όλο το έθνος» και ότι «θα κάνουμε ό,τι καλύτερο γίνεται για να επιστρέψουμε στον δρόμο των επιτυχιών».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    H πινακίδα που έγινε viral σε όλο τον κόσμο -Γιατί κανείς δεν την καταλαβαίνει

    Μια πινακίδα στο κέντρο του Μονάχου έγινε viral και...

    Τα 6 ζώδια που είναι πιο πιθανό να λένε ψέματα, σύμφωνα με την αστρολογία

    Όλοι λέμε ψέματα. Υπάρχουν όμως και κάποια ζώδια που έχουν μία...

    Γιατί το φαγητό της μαμάς μας είναι πάντα το πιο νόστιμο;

    Όσο κλισέ και να έχει γίνει τα τελευταία χρόνια,...

    Το Welcome to UP 2025 απογειώνεται με Νίκο Πορτοκάλογλου, Γιάννη Κότσιρα και χιλιάδες κόσμου, στην πλατεία Γεωργίου της Πάτρας

    Το Welcome to UP 2025 powered by ΔΕΗ απογειώνεται το βράδυ του Σαββάτου 11 Οκτωβρίου 2025, και η...