Τα κόλπα για να μην σας ξεραίνεται ποτέ το κομμένο ψωμί

    Ημερομηνία:

    Δεν υπάρχει πιο ενοχλητικό πράγμα στο ψωμί της προηγούμενης ημέρας, από την ξεραμένη άκρη.

    Πώς μπορούμε να το αποφύγουμε αυτό; Υπάρχουν δύο απλούστατοι τρόποι, που μπορείτε να υιοθετήσετε πολύ εύκολα και να έχετε το χθεσινό ψωμί σας σαν φρέσκο.

    Το κόλπο του Instagram

    Η food influencer Joy Huang του @joyosity, μοιράστηκε πρόσφατα στο Instagram αυτό το κόλπο με τους ακολούθους της. Αν, λοιπόν, μόλις χρησιμοποιήσατε μια πλάκα βουτύρου μην πετάξετε το περιτύλιγμα. Χρησιμοποιήστε το για να τυλίξτε καλά όλη την εκτεθειμένη άκρη του ψωμιού. Με αυτό το κόλπο η άκρη του ψωμιού θα διατηρείται απαλή και υγρή. Για να πιάσει το κόλπο, βέβαια, θα πρέπει η πλάκα του βουτύρου να έχει μείνει σε θερμοκρασία δωματίου και έπειτα να αφαιρεθεί το περιτύλιγμα, ώστε να έχουν μείνει ίχνη βουτύρου επάνω του, που θα κολλήσουν στο ψωμί και θα το αποτρέψουν από το να ξεραθεί.

    proliptikes

    Η συμβουλή των αρτοποιών
    Αν δεν σας ικανοποίησε αυτή η ιδέα υπάρχει και η συμβουλή των αρτοποιών που προτείνουν το ψωμί να φυλάσσεται τυλιγμένο σε μια βαμβακερή πετσέτα και να κλείνεται μέσα σε νάιλον σακούλα δεμένη καλά και απελευθερωμένη από τον αέρα της.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Σπίτι μου 2: Πώς εκτόξευσε τις τιμές στα ακίνητα πάνω από 10%

    Οι εκτιμήσεις επαγγελματιών της αγοράς ακινήτων που έκαναν λόγο για νέες...

    Νεκρός σε τροχαίο 47χρονος μοτοσικλετιστής

    Θανατηφόρο τροχαίο έγινε το βράδυ του Σαββάτου γύρω στις 20:00, στον...

    Εκπτωση 4% για όσους πληρώσουν τον φόρο εφάπαξ

    Μειώσεις φόρων και ελαφρύνσεις για επαγγελματίες, ιδιοκτήτες ακινήτων και νέους...