Τα κόλπα για να μην σας ξεραίνεται ποτέ το κομμένο ψωμί

    Ημερομηνία:

    Δεν υπάρχει πιο ενοχλητικό πράγμα στο ψωμί της προηγούμενης ημέρας, από την ξεραμένη άκρη.

    Πώς μπορούμε να το αποφύγουμε αυτό; Υπάρχουν δύο απλούστατοι τρόποι, που μπορείτε να υιοθετήσετε πολύ εύκολα και να έχετε το χθεσινό ψωμί σας σαν φρέσκο.

    Το κόλπο του Instagram

    Η food influencer Joy Huang του @joyosity, μοιράστηκε πρόσφατα στο Instagram αυτό το κόλπο με τους ακολούθους της. Αν, λοιπόν, μόλις χρησιμοποιήσατε μια πλάκα βουτύρου μην πετάξετε το περιτύλιγμα. Χρησιμοποιήστε το για να τυλίξτε καλά όλη την εκτεθειμένη άκρη του ψωμιού. Με αυτό το κόλπο η άκρη του ψωμιού θα διατηρείται απαλή και υγρή. Για να πιάσει το κόλπο, βέβαια, θα πρέπει η πλάκα του βουτύρου να έχει μείνει σε θερμοκρασία δωματίου και έπειτα να αφαιρεθεί το περιτύλιγμα, ώστε να έχουν μείνει ίχνη βουτύρου επάνω του, που θα κολλήσουν στο ψωμί και θα το αποτρέψουν από το να ξεραθεί.

    Η συμβουλή των αρτοποιών
    Αν δεν σας ικανοποίησε αυτή η ιδέα υπάρχει και η συμβουλή των αρτοποιών που προτείνουν το ψωμί να φυλάσσεται τυλιγμένο σε μια βαμβακερή πετσέτα και να κλείνεται μέσα σε νάιλον σακούλα δεμένη καλά και απελευθερωμένη από τον αέρα της.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Επίδομα 250 ευρώ: Πότε θα το λάβουν οι συνταξιούχοι – Τα εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια

    Μέχρι το τέλος Νοεμβρίου αναμένεται να καταβληθεί η οικονομική ενίσχυση των 250...

    Τιμές τροφίμων: Αύξηση 9,5% στο ελαιόλαδο και διψήφιες ανατιμήσεις σε φρούτα και καφέ

    Η οικονομική πίεση στο καλάθι της νοικοκυράς ενισχύθηκε με νέες...

    Το πρώτο ψηφιακό έθνος του κόσμου

    Σε όλες τις γλώσσες του κόσμου υπάρχουν λέξεις που...

    Ακρίβεια: Γιατί εκτοξεύτηκαν οι τιμές στο κρέας

    Η εξάπλωση της ευλογιάς των αιγοπροβάτων οδηγεί στην αναγκαστική θανάτωση χιλιάδων ζώων και...