Τα κόλπα για να μην σας ξεραίνεται ποτέ το κομμένο ψωμί

    Ημερομηνία:

    Το κόλπο του Instagram
    Η food influencer Joy Huang του @joyosity, μοιράστηκε πρόσφατα στο Instagram αυτό το κόλπο με τους ακολούθους της. Αν, λοιπόν, μόλις χρησιμοποιήσατε μια πλάκα βουτύρου μην πετάξετε το περιτύλιγμα. Χρησιμοποιήστε το για να τυλίξτε καλά όλη την εκτεθειμένη άκρη του ψωμιού. Με αυτό το κόλπο η άκρη του ψωμιού θα διατηρείται απαλή και υγρή. Για να πιάσει το κόλπο, βέβαια, θα πρέπει η πλάκα του βουτύρου να έχει μείνει σε θερμοκρασία δωματίου και έπειτα να αφαιρεθεί το περιτύλιγμα, ώστε να έχουν μείνει ίχνη βουτύρου επάνω του, που θα κολλήσουν στο ψωμί και θα το αποτρέψουν από το να ξεραθεί.

    Η συμβουλή των αρτοποιών
    Αν δεν σας ικανοποίησε αυτή η ιδέα υπάρχει και η συμβουλή των αρτοποιών που προτείνουν το ψωμί να φυλάσσεται τυλιγμένο σε μια βαμβακερή πετσέτα και να κλείνεται μέσα σε νάιλον σακούλα δεμένη καλά και απελευθερωμένη από τον αέρα της.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μετά τις νέες ταυτότητες, σειρά έχουν τα διπλώματα – Κάθε 10 χρόνια υποχρεωτική ανανέωση για όλους

    Η ευρωπαϊκή επιτροπή εισάγει έναν καινούργιο κανονισμό που θα αναγκάσει...

    Κακό σεξ: Πέντε τρόποι να το βελτιώσετε χωρίς να πληγώσετε το ταίρι σας

    Σε μια σχέση που μετρά μερικό χρόνο ζωής και...

    Πάτρα – Ανάπλαση Ανω Πόλης: Ξεκινά η ανακατασκευή πεζοδρομίων στη Γερμανού

    Πρόσφατα πραγματοποιήθηκε συνάντηση του αντιδημάρχου Εργων Παναγιώτη Μελά με...

    Τι σκέφτεται ένας άνθρωπος λίγα δευτερόλεπτα πριν πεθάνει;

    Τι σκέφτονται άραγε οι άνθρωποι, λίγο πριν φύγουν από...