Τα κόλπα για να μην σας ξεραίνεται ποτέ το κομμένο ψωμί

    Ημερομηνία:

    Το κόλπο του Instagram
    Η food influencer Joy Huang του @joyosity, μοιράστηκε πρόσφατα στο Instagram αυτό το κόλπο με τους ακολούθους της. Αν, λοιπόν, μόλις χρησιμοποιήσατε μια πλάκα βουτύρου μην πετάξετε το περιτύλιγμα. Χρησιμοποιήστε το για να τυλίξτε καλά όλη την εκτεθειμένη άκρη του ψωμιού. Με αυτό το κόλπο η άκρη του ψωμιού θα διατηρείται απαλή και υγρή. Για να πιάσει το κόλπο, βέβαια, θα πρέπει η πλάκα του βουτύρου να έχει μείνει σε θερμοκρασία δωματίου και έπειτα να αφαιρεθεί το περιτύλιγμα, ώστε να έχουν μείνει ίχνη βουτύρου επάνω του, που θα κολλήσουν στο ψωμί και θα το αποτρέψουν από το να ξεραθεί.

    GLEARNET

    Η συμβουλή των αρτοποιών
    Αν δεν σας ικανοποίησε αυτή η ιδέα υπάρχει και η συμβουλή των αρτοποιών που προτείνουν το ψωμί να φυλάσσεται τυλιγμένο σε μια βαμβακερή πετσέτα και να κλείνεται μέσα σε νάιλον σακούλα δεμένη καλά και απελευθερωμένη από τον αέρα της.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Τρεις κόρες κατηγορούν τον πατέρα τους ότι τις βίαζε από τα 9 μέχρι τα 11 τους χρόνια!

    Τον 55χρονο πατέρα τους κατήγγειλαν στην Αστυνομία τρεις αδερφές...

    Η ΠΑΤΡΑ ΤΙΜΑ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΝΘΕΤΗ: Τέσσερις ημέρες γεμάτες Μίκη Θεοδωράκη

    Τέσσερις ημέρες γεμάτες Μίκη Θεοδωράκη Η ΠΑΤΡΑ ΤΙΜΑ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ...

    Στην Πάτρα και στο θέατρο Πάνθεον “Ο Επιθεωρητής Ντρέικ και η μαύρη χήρα”

    2ος χρόνος επιτυχίας Μετά τα συνεχόμενα sold out της Αθήνας...