Τα κόλπα για να μην σας ξεραίνεται ποτέ το κομμένο ψωμί

    Ημερομηνία:

    Το κόλπο του Instagram
    Η food influencer Joy Huang του @joyosity, μοιράστηκε πρόσφατα στο Instagram αυτό το κόλπο με τους ακολούθους της. Αν, λοιπόν, μόλις χρησιμοποιήσατε μια πλάκα βουτύρου μην πετάξετε το περιτύλιγμα. Χρησιμοποιήστε το για να τυλίξτε καλά όλη την εκτεθειμένη άκρη του ψωμιού. Με αυτό το κόλπο η άκρη του ψωμιού θα διατηρείται απαλή και υγρή. Για να πιάσει το κόλπο, βέβαια, θα πρέπει η πλάκα του βουτύρου να έχει μείνει σε θερμοκρασία δωματίου και έπειτα να αφαιρεθεί το περιτύλιγμα, ώστε να έχουν μείνει ίχνη βουτύρου επάνω του, που θα κολλήσουν στο ψωμί και θα το αποτρέψουν από το να ξεραθεί.

    Η συμβουλή των αρτοποιών
    Αν δεν σας ικανοποίησε αυτή η ιδέα υπάρχει και η συμβουλή των αρτοποιών που προτείνουν το ψωμί να φυλάσσεται τυλιγμένο σε μια βαμβακερή πετσέτα και να κλείνεται μέσα σε νάιλον σακούλα δεμένη καλά και απελευθερωμένη από τον αέρα της.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Χαλκ Χόγκαν: Ο γιος του είναι ο μοναδικός κληρονόμος του – Στα 5 εκατ. δολάρια η περιουσία του θρύλου του WWE

    Ο Νικ Χόγκαν είναι ο μοναδικός κληρονόμος της περιουσίας του πατέρα...

    Πάτρα: Πήγα την 14χρονη κόρη μου στο Νοσοκομείο! Δίνουν αλκοόλ σε ανήλικα στην Γεροκωστοπούλου

    Αυτό καταγγέλλουν γονείς 14χρονων και 15χρονων παιδιών, ζητώντας από...

    ΠΕΛΕΤΙΔΗΣ: Ζητά εξηγήσεις για τους πυλώνες υψηλής τάσης

    Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης έστειλε επιστολή προς τον...