Τα κόλπα για να μην σας ξεραίνεται ποτέ το κομμένο ψωμί

    Ημερομηνία:

    Το κόλπο του Instagram
    Η food influencer Joy Huang του @joyosity, μοιράστηκε πρόσφατα στο Instagram αυτό το κόλπο με τους ακολούθους της. Αν, λοιπόν, μόλις χρησιμοποιήσατε μια πλάκα βουτύρου μην πετάξετε το περιτύλιγμα. Χρησιμοποιήστε το για να τυλίξτε καλά όλη την εκτεθειμένη άκρη του ψωμιού. Με αυτό το κόλπο η άκρη του ψωμιού θα διατηρείται απαλή και υγρή. Για να πιάσει το κόλπο, βέβαια, θα πρέπει η πλάκα του βουτύρου να έχει μείνει σε θερμοκρασία δωματίου και έπειτα να αφαιρεθεί το περιτύλιγμα, ώστε να έχουν μείνει ίχνη βουτύρου επάνω του, που θα κολλήσουν στο ψωμί και θα το αποτρέψουν από το να ξεραθεί.

    Η συμβουλή των αρτοποιών
    Αν δεν σας ικανοποίησε αυτή η ιδέα υπάρχει και η συμβουλή των αρτοποιών που προτείνουν το ψωμί να φυλάσσεται τυλιγμένο σε μια βαμβακερή πετσέτα και να κλείνεται μέσα σε νάιλον σακούλα δεμένη καλά και απελευθερωμένη από τον αέρα της.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Βανδαλισμένη και σε κακή κατάσταση η ξύλινη πόρτα στο Θέατρο Απόλλων

    Μη θλίβεστε βλέποντας αυτή την εικόνα με την άλλοτε...

    Παραμένει για 4η ημέρα στο νοσοκομείο Ρίου ο 44χρονος που τον δάγκωσε οχιά – Παρουσίασε οίδημα

    Στο νοσοκομείο του Ρίου παραμένει νοσηλευόμενος 44χρονος, μετά από...

    Τζέφ Μπέζος: Catering χιλίων ευρώ ανά άτομο, 500 σεφ και όλες οι υπερβολές στον «γάμο της χλιδής»

    Πάνω από 80.000 τριαντάφυλλα, κουρτίνες από το ταβάνι μέχρι το...