Τα κόλπα για να μην σας ξεραίνεται ποτέ το κομμένο ψωμί

    Ημερομηνία:

    Το κόλπο του Instagram
    Η food influencer Joy Huang του @joyosity, μοιράστηκε πρόσφατα στο Instagram αυτό το κόλπο με τους ακολούθους της. Αν, λοιπόν, μόλις χρησιμοποιήσατε μια πλάκα βουτύρου μην πετάξετε το περιτύλιγμα. Χρησιμοποιήστε το για να τυλίξτε καλά όλη την εκτεθειμένη άκρη του ψωμιού. Με αυτό το κόλπο η άκρη του ψωμιού θα διατηρείται απαλή και υγρή. Για να πιάσει το κόλπο, βέβαια, θα πρέπει η πλάκα του βουτύρου να έχει μείνει σε θερμοκρασία δωματίου και έπειτα να αφαιρεθεί το περιτύλιγμα, ώστε να έχουν μείνει ίχνη βουτύρου επάνω του, που θα κολλήσουν στο ψωμί και θα το αποτρέψουν από το να ξεραθεί.

    Η συμβουλή των αρτοποιών
    Αν δεν σας ικανοποίησε αυτή η ιδέα υπάρχει και η συμβουλή των αρτοποιών που προτείνουν το ψωμί να φυλάσσεται τυλιγμένο σε μια βαμβακερή πετσέτα και να κλείνεται μέσα σε νάιλον σακούλα δεμένη καλά και απελευθερωμένη από τον αέρα της.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Φωτιά: Ο χάρτης πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς σήμερα 13 Ιουλίου

    Στην κατηγορία κινδύνου 3 μπαίνει η Αττική, η Εύβοια,...

    Σκάει “βόμβα” σε μεγάλη εταιρεία της Πάτρας

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%83%ce%ba%ce%ac%ce%b5%ce%b9-%ce%b2%cf%8c%ce%bc%ce%b2%ce%b1-%cf%83%ce%b5-%ce%bc%ce%b5%ce%b3%ce%ac%ce%bb%ce%b7-%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%b5%ce%af%ce%b1-%cf%84%ce%b7%cf%82-%cf%80%ce%ac/

    Πρωτογενές πλεόνασμα σε επίπεδα ρεκόρ και εφέτος – Στο «τραπέζι» το πακέτο της ΔΕΘ

    Με τετραπλάσιους ρυθμούς από τον αρχικό στόχο τρέχει το πρωτογενές...

    Αυτό είναι το πιο ιδιαίτερο Toyota Yaris στον κόσμο

    Ανά τα χρόνια, η Mitsuoka έχει χτίσει το όνομά της ως...