Τα κόλπα για να μην σας ξεραίνεται ποτέ το κομμένο ψωμί

    Ημερομηνία:

    Το κόλπο του Instagram
    Η food influencer Joy Huang του @joyosity, μοιράστηκε πρόσφατα στο Instagram αυτό το κόλπο με τους ακολούθους της. Αν, λοιπόν, μόλις χρησιμοποιήσατε μια πλάκα βουτύρου μην πετάξετε το περιτύλιγμα. Χρησιμοποιήστε το για να τυλίξτε καλά όλη την εκτεθειμένη άκρη του ψωμιού. Με αυτό το κόλπο η άκρη του ψωμιού θα διατηρείται απαλή και υγρή. Για να πιάσει το κόλπο, βέβαια, θα πρέπει η πλάκα του βουτύρου να έχει μείνει σε θερμοκρασία δωματίου και έπειτα να αφαιρεθεί το περιτύλιγμα, ώστε να έχουν μείνει ίχνη βουτύρου επάνω του, που θα κολλήσουν στο ψωμί και θα το αποτρέψουν από το να ξεραθεί.

    Φλίγκος

    Η συμβουλή των αρτοποιών
    Αν δεν σας ικανοποίησε αυτή η ιδέα υπάρχει και η συμβουλή των αρτοποιών που προτείνουν το ψωμί να φυλάσσεται τυλιγμένο σε μια βαμβακερή πετσέτα και να κλείνεται μέσα σε νάιλον σακούλα δεμένη καλά και απελευθερωμένη από τον αέρα της.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πανελλαδικές εξετάσεις: Διαχείριση του άγχους και μετατροπή του σε κινητήριο δύναμη – Συμβουλές προς μαθητές και γονείς

    Στις 30 Μαΐου ξεκινούν οι πανελλαδικές εξετάσεις, οι οποίες αποτελούν μία από...

    ΠΑΤΡΑ: Αύριο το τελευταίο αντίο στον 44χρονο Φώτη

    Σε ηλικία μόλις 44 ετών έφυγε από τη ζωή...

    Παγκόσμια Ημέρα Θυρεοειδούς: Ενημερωτική Ημερίδα στην Πάτρα την Κυριακή

    Η 25η Μαΐου έχει καθιερωθεί διεθνώς ως Παγκόσμια Ημέρα...

    Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Προαστιακό από 26 Μαΐου έως και 11 Ιουνίου, λόγω τεχνικών εργασιών

    Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επέρχονται στον Προαστιακό Σιδηρόδρομο Αθηνών, από την Δευτέρα 26.05.2025...