Τα μηνύματα που καίνε τον καθηγητή που κατηγορείται για ασέλγεια σε 16χρονη στην Καβάλα

    Ημερομηνία:

    Στις φυλακές Γρεβενών οδηγήθηκε ο 62χρονος καθηγητής από την Καβάλα που κατηγορείται για ασέλγεια σε 16χρονη μαθήτριά του και πορνογραφία ανηλίκων.

    Μετά την απολογία του, ανακριτής και εισαγγελέας συμφώνησαν ομόφωνα να προφυλακιστεί. Στο MEGA, παρουσιάστηκαν SMS που καίνε τον καθηγητή ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες αρνείται τις κατηγορίες. «Σου άρεσε που άρεσε που σου χάιδεψα τα στήθη και το (…);» λέει σε ένα από τα μηνύματά του ο καθηγητής. Ενώ σε ένα άλλο μήνυμα γράφει «Είμαι ακόμα κ…». Τα μηνύματα αυτά επιβεβαίωσαν τις υποψίες των Αρχών.

    Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, από τον Νοέμβριο 2023 έως τον Ιούνιο του 2024, ο καθηγητής προέβαινε σε ασελγείς πράξεις εντός του σχολικού γραφείου του, με ανήλικη μαθήτριά του 16 ετών, η οποία πάσχει από ελαφριά νοητική στέρηση.

    Σε έρευνα στο σπίτι του, βρέθηκε σε έναν φορητό υπολογιστή και σε ένα αποθηκευτικό μέσο (USB stick), υλικό παιδικής πορνογραφίας και συγκεκριμένα φωτογραφίες και βίντεο της παραπάνω ανήλικης, στα οποία απεικονίζεται γυμνή.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Χωρίς Delivery σήμερα η Πάτρα – 24ωρη απεργία και μοτοπορεία των διανομέων

    Χωρίς την παράδοση φαγητού θα μείνουν σήμερα όσοι παραγγείλουν...

    Φεβρουάριος: Αύξηση των πωλήσεων νέων αυτοκινήτων – ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΜΑΡΚΕΣ

    Στην κατάταξη των αυτοκινητοβιομηχανιών που ξεχώρισαν τον μήνα, η Toyota βρέθηκε...

    ΚΑΕ Άρης: Επιστρέφει οδικώς στη Θεσσαλονίκη η Κ-18 μετά τον εγκλωβισμό στο Αμπού Ντάμπι

    Οδικώς προς τη Θεσσαλονίκη βρίσκεται η ομάδα μπάσκετ Κ-18 του Άρη, η...

    Αχαϊα: Που θα βρείτε καταφύγιο σε περίπτωση πολέμου – ΔΕΙΤΕ τα σημεία

    Περί τα 136 σημεία έχουν χαρτογραφηθεί στην Πάτρα, ως χώροι...