ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ: Ο Κωστής Μαραβέγιας guest στο νέο επεισόδιο της σουρεαλιστικής μουσικής κωμωδίας!

    Ημερομηνία:

    Ο Τζόναθαν (Μιχάλης Σαραντής) κατηγορεί το Φοίβο (Φοίβο Δεληβοριά) ότι παραέχει αφεθεί στη μελαγχολική μουσική και στο παχυντικό φαγητό. Του επιβάλλει λοιπόν αυστηρή δίατα, άθληση κι ένα live με τον πιο  σταθερά αισιόδοξο από τους συναδέλφους του: τον Κωστή Μαραβέγια. Αυτό όμως που βρίσκει ο Φοίβος πηγαίνοντας να  συναντήσει τον Κωστή, είναι απολύτως σοκαριστικό.

    Εν τω μεταξύ, μια μυστηριώδης βαλίτσα που βρίσκεται ξαφνικά στο κουρείο του Σπύρου και του Ζερόμ (Σπύρος Γραμμένος & Ζερόμ Καλούτα) φτάνει τον συνομωσιολόγο Θανάση  (Θανάση Αλευρά) στα πρόθυρα της τρέλας. Το λάιβ απειλείται γι’ακόμα μια φορά. Θα σωθεί άραγε ο Φοίβος από το νέο του αδιέξοδο; Και τι ρόλο θα παίξουν η Τόνια Σωτηροπούλου, ο Αντώνης Καρπετόπουλος, μια ποδοσφαιρική 11άδα, ο Κώστας Καρυωτάκης, ένα έξυπνο ρολόι και η μικρή Χλόη;

    Μη χάσετε το νέο επεισόδιο της μουσικής κωμωδίας καταστάσεων, με στοιχεία σαρωτικής  σάτιρας, αλλά και μουσικοχορευτικού θεάματος «Τα Νούμερα», που μεταδίδεται από την ΕΡΤ1, την Παρασκευή 07 Οκτωβρίου 2022, στις 22:00.

    ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ: Ο Κωστής Μαραβέγιας guest στο νέο επεισόδιο της σουρεαλιστικής μουσικής κωμωδίας!ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ: Ο Κωστής Μαραβέγιας guest στο νέο επεισόδιο της σουρεαλιστικής μουσικής κωμωδίας!ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ: Ο Κωστής Μαραβέγιας guest στο νέο επεισόδιο της σουρεαλιστικής μουσικής κωμωδίας!ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ: Ο Κωστής Μαραβέγιας guest στο νέο επεισόδιο της σουρεαλιστικής μουσικής κωμωδίας!ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ: Ο Κωστής Μαραβέγιας guest στο νέο επεισόδιο της σουρεαλιστικής μουσικής κωμωδίας!ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ: Ο Κωστής Μαραβέγιας guest στο νέο επεισόδιο της σουρεαλιστικής μουσικής κωμωδίας!ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ: Ο Κωστής Μαραβέγιας guest στο νέο επεισόδιο της σουρεαλιστικής μουσικής κωμωδίας!ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ: Ο Κωστής Μαραβέγιας guest στο νέο επεισόδιο της σουρεαλιστικής μουσικής κωμωδίας!ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ: Ο Κωστής Μαραβέγιας guest στο νέο επεισόδιο της σουρεαλιστικής μουσικής κωμωδίας!ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ: Ο Κωστής Μαραβέγιας guest στο νέο επεισόδιο της σουρεαλιστικής μουσικής κωμωδίας!

    Η σειρά θα μεταδίδεται στην ΕΡΤ1 κάθε Παρασκευή, στις 22:00.
    Όλα τα επεισόδια της σειράς είναι διαθέσιμα στην ψηφιακή πλατφόρμα ERTFLIX μετά τη μετάδοσή τους στην ΕΡΤ1.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΑΧΑΪΑΣ: Εγιναν ήδη 51 καταγγελίες για παραβάσεις! ΠΕΦΤΟΥΝ ΠΡΟΣΤΙΜΑ

    Πριν ακόμη ξεκινήσει ο Ιούλιος οι καταγγελίες που είχαν...

    ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ: Αυτή είναι η γυναίκα που έχασε την ζωή της στο διαμέρισμα που τυλίχθηκε στις φλόγες – ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

    Τραγικό θάνατο βρήκε μια 78χρονη γυναίκα με κινητικά προβλήματα χθες,...

    Γουάντα Νάρα – Μάουρο Ικάρντι: Με παρέμβαση της αστυνομίας ο ποδοσφαιριστής πήρε τις κόρες του μετά από 10 ώρες αναμονής!

    Ο πόλεμος μέχρις εσχάτων μεταξύ της Γουάντα Νάρα και του Μάουρο Ικάρντι συνεχίζεται...