ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ στην ΕΡΤ1: Ο Λευτέρης Πανταζής guest στο νέο επεισόδιο της σουρεαλιστικής μουσικής κωμωδίας!

    Ημερομηνία:

    Όπως αποκαλύφθηκε στο προηγούμενο επεισόδιο, ο μαφιόζος Μεμάς Φ. Κόπολας (Χρήστος Στέργιογλου) ήταν πίσω από τις απειλές εναντίον του Τζόναθαν (Μιχάλης Σαράντης). Οι ανοιχτοί λογαριασμοί που είχε στο παρελθόν ο Κόπολας με τον πατέρα του Τζόναθαν, του δίνουν το πάτημα να διεκδικήσει τη «Μάντρα» καθώς και όλη την υπόλοιπη περιουσία του. Ο Φοίβος αποφασίζει να αφήσει κατά μέρος τις διαφορές τους και να τον βοηθήσει. Προκειμένου να αποτραπεί η Μαφία από το να χτυπήσει το μαγαζί, ο Φοίβος δίνει παντού συνεντεύξεις-και επιστρατεύεται ως καλεσμένος ο Λευτέρης Πανταζής.

    GLEARNET

    Ο τελευταίος όμως κρύβει ένα επικίνδυνο μυστικό. Και οι μυστηριώδεις απόπειρες δολοφονίας εναντίον του Φοίβου το επιβεβαιώνουν. Εν τω μεταξύ, η Έλσα (Βασιλική Καβαλιεράτου) παρουσιάζει στην Αντιγόνη (Λένα Ουζουνίδου) τα παιδιά της-και η Αντιγόνη δοκιμάζει μια δυσάρεστη έκπληξη. Ο Θανάσης (Θανάσης Αλευράς), με βοηθό τον Ζερόμ, διδάσκει στην ομάδα πολεμικές τέχνες. Και η Δανάη (Άλκηστις Ζιρώ) με την Κίρμπυ (Άννη Θεοχάρη) μπουκάρουν στο γραφείο τελετών-βιτρίνα του Μεμά μήπως τα καταφέρουν να τον αποτρέψουν.

    Μη χάσετε το νέο επεισόδιο της μουσικής κωμωδίας καταστάσεων, με στοιχεία σαρωτικής  σάτιρας, αλλά και μουσικοχορευτικού θεάματος «Τα Νούμερα», που μεταδίδεται από την ΕΡΤ1, την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022, στις 22:00.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Καλάβρυτα: Kονδύλια σε δρόμους

    Πίστωση 20.000 ευρώ, από τον Προϋπολογισμό του 2025 αποφάσισε να...

    Συνεδριάζει την Τετάρτη το ΚΥΣΕΑ υπό τον πρωθυπουργό

    Συνεδριάζει αύριο Τετάρτη στις 11:00 υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο...

    Αγωγή 15 δισ. δολαρίων από τον Donald Trump κατά των New York Times

    Αγωγή ύψους 15 δισ. δολαρίων σε βάρος των New...

    Το Λουξεμβούργο αναγνωρίζει το κράτος της Παλαιστίνης

    Το Λουξεμβούργο σκοπεύει να αναγνωρίσει το κράτος της Παλαιστίνης, όπως ανακοίνωσαν ο...