Tα πολύτιμα δώρα του Ροταριανού Ομίλου Πάτρας

Ημερομηνία:

Την Παρασκευή ο Ροταριανός όμιλος Πάτρας με εκπροσώπους τον Πρόεδρο Γιώργο Ραγκαβάνη,  την Άννα Γουρζή, Γραμματέα, τον Παναγιώτη Παγώνη και Βασίλη Κυριακόπουλο, μέλη του ΔΣ και το νέο μέλος Άγγελο Τσαουρδά παρέδωσαν στο Καραμανδάνειο  Νοσοκομείο Παίδων Πατρών έναν Ανιχνευτή Φλεβών τύπου Vein Detector, model VD 80 για τις ανάγκες του.

PHILOXENIA

Η παραλαβή έγινε από την Διευθύντρια Διοικητικών Υπηρεσιών κα Τσιάμου και ιατρούς του Ιδρύματος.

Την ίδια ημέρα οι προαναφερθέντες παρέδωσαν στον σύλλογο Εθελοντών Πυροσβεστών Σ.Ε.ΔΙ.Π του Δήμου Δυτικής Αχαΐας εξοπλισμό απαραίτητο για την πυρόσβεση και συγκεκριμένα 4 ζεύγη υποδήματα, 4 κράνη και 4 γιαλιά, όλα με αυστηρές προδιαγραφές. Τον εξοπλισμό παρέλαβαν τα μέλη του ΔΣ του Σ.Ε.ΔΙ.Π Γιώργος Δημητρακόπουλος και Νίκος Φωτόπουλος.

Οι δράσεις αυτές, εκτός από τον Όμιλό μας,  χρηματοδοτήθηκαν από την 2470 Ροταριανή Περιφέρεια, τον Πρόεδρο του Ομίλου Γιώργο, τον Ροτ. Όμιλο Anaheim Hills, California USA και τον Ροτ. Όμιλο Ηράκλειο-El Greco, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Νίκος Μοίραλης: Η Ελλάδα απέναντι στα προσωπικά διλήμματα

Κάθε φορά που πλησιάζουν εκλογές κάποιοι υιοθετούν διλήμματα που...

Πάτρα: Δύο κτίρια θα γίνουν «φονιάδες» και οι Αρχές… σφυρίζουν αδιάφορα! Κοροϊδία σε βάρος των πολιτών

Κίνδυνος θάνατος σε Γερμανού και Γούναρη Κτίριο Καραϊσκάκη και Γούναρη....