Τα βρήκαν Μάνος και Ρούλα για το σπίτι

    Ημερομηνία:

    Τα βρήκαν τελικά Μάνος Δασκαλάκης και Ρούλα Πισπιρίγκου όσον αφορά τα πράγματα στο σπίτι της οδού Μπιζανίου. Σύμφωνα με τον δικηγόρο Γιάννη Κόττα, προ ημερών έγινε συμφωνία με τον δικηγόρο του Δασκαλάκη κ. Καράμπελα και οι εν διαστάσει σύζυγοι… δεν διεφώνησαν στην «μοιρασιά»!

    Φλίγκος
    ICECAP

    Από την άλλη πλευρά ο δικηγόρος των συγγενών της 69χρονης σπιτονοικοκυράς του ζεύγους Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου, Κωνσταντίνος Λέων, ισχυρίστηκε πως οι συγγενείς της θανούσης ενημερώθηκαν πολύ καθυστερημένα για τον θάνατό της ενώ άφησε αιχμές και τον κάτοχο του πληρεξουσίου της θανούσης και πρώην σύζυγο της Πισπιρίγκου: «Σε κάθε περίπτωση θα μπορούσε να ζητήσει σφράγιση του σπιτιού, κάτι που δεν έκανε» τόνισε ο δικηγόρος, αναφερόμενος στον Μάνο Δασκαλάκη. Ανέφερε, επίσης, πως αναζητούνται ακόμη τα κλειδιά του σπιτιού, καθώς δεν είναι ακόμη γνωστό ποιος τα έχει. Ο Γιάννης Κόττας έδωσε την απάντηση: Τα κλειδιά τα έχει ο κ. Δασκαλάκης, αφού αυτός έχει υπογράψει το συμβόλαιο με την ιδιοκτήτρια. Θα πρέπει πρώτα να γίνει λύση του συμβολαίου και στη συνέχεια οι όποιοι συγγενείς να προσκομίσουν έγγραφα που αποδεικνύουν τον βαθμό συγγένειας ώστε να γίνουν τα προβλεπόμενα.

    Ο κ. Λέων από την πλευρά του αοκάλυψε,  πως στα τέλη Μαΐου θα βγει και η έρευνα για την κίνηση των τραπεζικών λογαριασμών της 69χρονης, ενώ αναφορικά με τους δύο αγοραστές που εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους για το ακίνητο της σπιτονοικοκυράς, ο δικηγόρος επισήμανε πως έχουν δηλώσει ότι δεν το θέλουν για ιδιόχρηση, αλλά να το διαθέσουν για φιλανθρωπικό σκοπό, και συγκεκριμένα στο «Χαμόγελο του Παιδιού». Ωστόσο, ο Οργανισμός το αρνήθηκε.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    IRIS χωρίς προμήθεια: Τι αλλάζει από την 1η Νοεμβρίου στις επιχειρήσεις και στα καταστήματα

    Χωρίς προμήθεια θα πραγματοποιούν από την  1η Νοεμβρίου οι...

    Στις 300.000 οι κενές θέσεις εργασίας – 6 στους 10 αλλοδαπούς που δουλεύουν στην Ελλάδα φεύγουν… νύχτα για Ιταλία, Γερμανία

    Η τουριστική σεζόν κάνει πρεμιέρα με 85.000 κενές θέσεις εργασίας,...

    Μετανάστευση: Πάνω από 72.000 άνθρωποι πέθαναν ή εξαφανίστηκαν από το 2014, σύμφωνα με τον ΟΗΕ

    Πάνω από 72.000 άνθρωποι πέθαναν ή χάθηκαν κατά μήκος των μεταναστευτικών...

    Ο Νίκος Οικονομόπουλος ταξιδεύει στην Πάτρα για μια μοναδική συναυλία

    Ο Νίκος Οικονομόπουλος στην πιο εκρηκτική καλοκαιρινή του περιοδεία! Η...