Τα βρήκε με Δήμο η Παναχαϊκή για Παμπελοποννησιακό

    Ημερομηνία:

    Σε συμφωνία με τον Δήμο Πατρέων έφτασε η ΠΑΕ Παναχαϊκή για την παραχώρηση του Παμπελοποννησιακού σταδίου, προκειμένου η ομάδα να το χρησιμοποιεί για προπονήσεις.

    Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει τα εξής:

    «Η ΠΑΕ Παναχαϊκή είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει οτι οριστικοποιήθηκε η συμφωνία παραχώρησης του Παμπελοποννησιακού σταδίου για τις προπονήσεις της ομάδας μας.

    Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον Δήμαρχο Πατρέων, κο. Κώστα Πελετίδη, τον αντιδήμαρχο Παιδείας και Αθλητισμού κο.Τάκη Πετρόπουλο, τον κο. Βασίλη Ζώτο μέλος της διοικούσας επιτροπής του Παμπελοποννησιακού σταδίου, την διοίκηση του σταδίου αλλά και όσους συνεργάστηκαν για την ολοκλήρωση της διαδικασίας παραχώρησης του γηπέδου στην ομάδα μας.

    Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ευχαριστεί από καρδιάς και δυο Πατρινούς επιχειρηματίες, κο. Πανόπουλο Σάκη και κο. Γερόλυμο Κωνσταντίνο, που συνέβαλαν σε αυτή την προσπάθεια».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μπούγας: Στόχος του υπουργείου Δικαιοσύνης είναι η πλήρης αναμόρφωση των Ιατροδικαστικών Υπηρεσιών της χώρας

    «Στόχος του υπουργείου Δικαιοσύνης είναι η πλήρης αναμόρφωση των...

    ΟΠΕΚΕΠΕ: Εισαγγελείς σε Αγρίνιο, Ιωάννινα, Ηράκλειο και Λάρισα ανέλαβαν την υπόθεση

    Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η μεγάλη έρευνα της Ευρωπαϊκής...

    Και όμως, το κόστος της «καλής ζωής» μειώνεται – Οι 15 ακριβότερες πόλεις

    Η «καλή ζωή» έγινε λίγο λιγότερο ακριβή, καθώς η...

    Πολυτέλεια η μία εβδομάδα διακοπών για τους μισούς Ελληνες

    Ούτε μία εβδομάδα διακοπών δεν μπορεί να σηκώσει οικονομικά...