Τα ζώδια που είναι πιο πιθανό να χωρίσουν τον Ιούλιο του 2025

    Ημερομηνία:

    ΟΙούλιος είναι ένας μήνας με ισχυρή συναισθηματική φόρτιση, καθώς συνδυάζει την καρμική ενέργεια του Καρκίνου με την έντονη ανάγκη για ελευθερία που φέρνει ο Λέων. Οι πλανητικές όψεις, ειδικά με τον Κρόνο σε ανάδρομη πορεία στον Κριό και την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ουρανό, επηρεάζουν τις σχέσεις, φέρνοντας στην επιφάνεια αλήθειες που πολλοί ίσως προτιμούσαν να αγνοούν.

    Οι καλοκαιρινές εντάσεις και τα ξεσπάσματα πάθους φέρνουν ανατροπές στα αισθηματικά κάποιων ζωδίων. Αν ανήκετε σε ένα από τα παρακάτω, πάρτε βαθιά ανάσα και να θυμάστε: μπορεί ένα τέλος να είναι δύσκολο, αλλά πάντα αφήνει ανοιχτή την πόρτα σε κάτι καλύτερο που είναι μπροστά.

    Φλίγκος

    Λέων

    GLEARNET

    Η αφοσίωση και η πίστη είναι σημαντικά στοιχεία στις σχέσεις για εσάς, αλλά δεν είναι απαραίτητο ότι τα δίνετε πάντα. Σας νοιάζει πολύ η γνώμη των άλλων και θέλετε να είστε το επίκεντρο, αν η σχέση σας δεν σας δίνει αυτά που ζητάτε, τότε είναι καλύτερο να φύγετε. Ο Ιούλιος είναι ο κατάλληλος μήνας για να το κάνετε.

    Παρθένος

    Η τάση σας για τελειότητα χτυπά κόκκινο αυτόν τον μήνα, ειδικά όταν οι προσδοκίες σας δεν ικανοποιούνται. Ο Ιούλιος σάς φέρνει αντιμέτωπους με το ερώτημα: «Είμαστε πραγματικά συμβατοί ή απλώς συνηθίσαμε ο ένας τον άλλον;». Αν δεν νιώθετε ότι η σχέση εξελίσσεται, ίσως επιλέξετε να αποστασιοποιηθείτε.

    Τοξότης

    Ο Ιούλιος μπορεί να σας φέρει κρίσεις ελευθερίας. Αν αισθανθείτε ότι η σχέση σας σάς περιορίζει ή σας καταπιέζει, δεν θα διστάσετε να πάρετε αποστάσεις. Ο Ουρανός αναμοχλεύει την ανάγκη σας για ανεξαρτησία, και αν ο άλλος δεν ακολουθεί τον ρυθμό σας, πιθανό να θελήσετε να κλείσετε αυτό το κεφάλαιο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το Welcome to UP 2025 πάει θέατρο- Η πολυσυζητημένη «Ηλέκτρα» στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου με ελεύθερη είσοδο

    Το Welcome to UP 2025 powered by ΔΕΗ δεν είναι μόνο μια γιορτή γνωριμίας με το Πανεπιστήμιο,...

    Λάρισα: Θρήνος στον Πτελεό για τον 53χρονο που έψαχνε λίρες

    Θρήνος στον Βόλο και στον Πτελεό για τον 53χρονο Θανάση...

    Το Αληθινό Πρόσωπο της “Διαγραφής”: Η Νέα Δημοκρατία επιβραβεύει τη Χυδαιότητα και περιφρονεί τους Πολίτες

    Του Γιώργου Καρβουνιάρη δημοσιογράφου, υποψήφιου βουλευτή Αχαΐας τον Μάιο και τον Ιούνιο...

    ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΥΝΑΒΗΣ: Η σεμνή ανακοίνωση του στα social

    Ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Αχαϊας ΝΔ Αντώνης Κουνάβης ο...