Tae Kwon Do: Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων η Νεφέλη Λεβάντη

    Ημερομηνία:

    Δυναμική παρουσία έχει η Ελλάδα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων.

    Ανάμεσα στους αθλητές που αγωνίζονται με τα ελληνικά χρώματα και Πατρινοί. Όπως για παράδειγμα η Νεφέλη Λεβάντη που ήδη ετοιμάζεται για την Σόφια της Βουλγαρίας.

    Όπως αναφέρει σε ανάρτηση του ο προπονητής της Μιχάλης Κοτσώπουλος: «Στο  Παγκόσμιο πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων θα αγωνιστεί η αθλήτρια μας Νεφέλη Λεβαντή στην κατηγορία των -68 κιλών ως μέλος της Εθνικής μας ομάδας που θα πραγματοποιηθεί στην Σόφια της Βουλγαρίας.

    Η αθλήτρια μας αναχωρεί στις 31 Ιουλίου με την Ελληνική αποστολή. Ευχόμαστε τόσο στην ίδια όσο και στους υπόλοιπους αθλητές -τριες και προπονητές καλό ταξίδι και καλή επιτυχία! Πιστοί πάντα…στις μεγαλύτερες Παγκόσμιες – Ευρωπαϊκές διοργανώσεις και πρωταθλήματα σε όλο τον κόσμο».

    Tae Kwon Do: Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Εφήβων - Νεανίδων η Νεφέλη Λεβάντη

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΔΕΥΑΠ: Εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ προκαλούν διακοπές υδροδότησης την Δευτέρα 25 Αυγούστου

      Από την ΔΕΥΑΠ ανακοινώνεται ότι λόγω εργασιών και διακοπής...

    Κεφαλονιά: Μία μυσταγωγία μνήμης για τον Μίκη Θεοδωράκη

    Η 20η Αυγούστου 2025 θα μείνει βαθιά χαραγμένη στη...

    Άρης Μουγκοπέτρος: Το μήνυμά του μέσα από το γυμναστήριο – «Δεν υπάρχει “δεν μπορώ”, θα μπορέσω»

    Πίσω του προσπαθεί να αφήσει την περιπέτεια που πέρασε...