Ταϊλάνδη: Δέκα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από φωτιά που ξέσπασε σε νυχτερινό κέντρο

    Ημερομηνία:

    Εντυπωσιακές οι εικόνες από τη ρωγμή 300 μέτρων που δημιούργησε έκρηξη ηφαιστείου στην Ισλανδία. Τουλάχιστον 10 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από φωτιά που ξέσπασε σε νυχτερινό κέντρο στην Ταϊλάνδη.

    Δεκάδες άνθρωποι τρέχουν αν σωθούν από το φλεγόμενο κτίριο.

    Τουλάχιστον 10 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 35 τραυματίστηκαν μετά από την φωτιά που ξέσπασε σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης κοντά στην τουριστική πόλη Πατάγια της Ταϊλάνδης.

    Η φωτιά εκδηλώθηκε στη μια τα ξημερώματα και ενώ οι θαμώνες διασκέδαζαν με πολλούς από αυτούς σύμφωνα με τους επιζώντες να εγκλωβίζονται μέσα στο κτίριο.

    Σύμφωνα με τις αρχές όλα τα θύματα ήταν Ταϊλανδοί υπήκοοι ενώ τα αίτια της πυρκαγιάς ερευνώνται.

    Έκρηξη ηφαιστείου στην Ισλανδία

    Η λάβα εκτοξεύεται από την  300 μέτρων μήκους ρωγμή.

    Της έκρηξης που έγινε την Τετάρτη στο βουνό Φάγκρανταλσφιαλ, στη νοτιοδυτική Ισλανδία προηγήθηκαν τουλάχιστον 10.000 σεισμικές δονήσεις.

    Εκατοντάδες και άνθρωποι και τουρίστες πλησιάζουν το ηφαίστειο για να δουν την απόκοσμη εικόνα και να ακούσουν τους ήχους που βγαίνουν από τα έγκατα της γης.

    Η ρωγμή που έχει δημιουργηθεί βρίσκεται μόλις 40 χιλιόμετρα από το Ρέικιαβικ.

    Το Μετεωρολογικό Ινστιτούτο προειδοποιεί ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα μιας νέας έκρηξης τις επόμενες ημέρες ή εβδομάδες.

    Η Ισλανδία είναι συνηθισμένη σε ηφαιστειακές δραστηριότητες καθώς στην χώρα υπάρχουν 32 ενεργοί κρατήρες.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αυτός είναι ο Πατρινός επιχειρηματίας που πήρε το κατάστημα που έκλεισε στη Ρήγα Φεραίου – ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%b1%cf%85%cf%84%cf%8c%cf%82-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%bf-%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%bd%cf%8c%cf%82-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%87%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%b7%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%af%ce%b1-2/

    Ποια περιοχή της Πάτρας απεικονίζεται στην φωτογραφία;

    Πρόκειται για την Εγλυκάδα

    ΠΑΤΡΑ: Που ήταν αυτό το κτίριο που στέγαζε την Εθνική Τράπεζα το 1900;

    Άποψη της οικίας Χαϊδόπουλου, όπου στεγαζόταν η Εθνική τράπεζα,...

    ΠΑΤΡΑ: Κάνει θραύση το βιβλίο του δημοσιογράφου Διονύση Ζακυνθινού

    Ο Διονύσης Ζακυνθινός με εξήντα κομμάτια παζλ στήνει και...