Ταϊβάν: Εικόνες αποκάλυψης μετά τα 7,4 Ρίχτερ – Ψάχνουν στα συντρίμμια για εγκλωβισμένους

    Ημερομηνία:

    Τουλάχιστον εννέα είναι οι νεκροί από τον σοκαριστικό σεισμό των 7,4 Ρίχτερ που ταρακούνησε την ΤαϊβάνΗ Ταϊβάν μετράει τις πληγές της από τα 7,4 ρίχτερ, τον ισχυρότερο σεισμό τα τελευταία 25 χρόνια.Σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό τουλάχιστον 9 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους, ενώ οι τραυματίες ανέρχονται σε πάνω από 800 την ώρα που είναι σε εξέλιξη επιχείρηση εντοπισμού και διάσωσης για τουλάχιστον 100 άτομα εγκλωβισμένα μέσα σε κτήρια και σήραγγες στον αυτοκινητόδρομο Suhua, στην ανατολική ακτή, έναν από τους επικίνδυνους δρόμους στην Ταϊβάν.

    Δεν γνωρίζει κανείς την κατάσταση των ανθρώπων και αν είναι ασφαλείς, εάν έχουν τροφή και νερό και αν έχουν την δυνατότητα να επικοινωνήσουν με τον έξω κόσμο. Επίσης δεν γνωρίζουμε πόσο χρόνο θα πάρει για τους διασώστες να μπορέσουν να φτάσουν μέχρι εκεί.
    Ταϊβάν: Εικόνες αποκάλυψης μετά τα 7,4 Ρίχτερ – Ψάχνουν στα συντρίμμια για εγκλωβισμένους 
    BBC via Getty Images
    taiwan-quake.jpg 
    BBC via Getty Images

    Αξιωματούχοι αναφέρουν ότι οι πέντε από τους εννέα νεκρούς, συμπεριλαμβανομένων τριών πεζοπόρων σε κοντινό μονοπάτι, πέθανε από πτώση βράχων. Το επίκεντρο του εγκέλαδου εντοπίζεται στα 18 χιλιόμετρα νότια της πόλης Hualien, σύμφωνα με το Αμερικανικό Γεωλογικό Ινστιτούτο.

    Η απομακρυσμένη ορεινή περιοχή του Hualien υπέστη τεράστιες κατολισθήσεις που προκάλεσαν ισχυρές καταστροφές που μπορεί να χρειαστούν εβδομάδες για να αποκτασταθούν.

    Ταϊβάν: Εικόνες αποκάλυψης μετά τα 7,4 Ρίχτερ – Ψάχνουν στα συντρίμμια για εγκλωβισμένους 
    Ταϊβάν: Εικόνες αποκάλυψης μετά τα 7,4 Ρίχτερ – Ψάχνουν στα συντρίμμια για εγκλωβισμένους 

    Ο σεισμός έγινε αισθητός μέχρι και την πρωτεύουσα Ταϊπέι με βίντεο να δείχνουν ολόκληρα κτήρια να τρέμουν από τα 7,4 ρίχτερ.

    Αμέσως δόθηκαν προειδοποιήσεις για τσουνάμι στο νησί και τις γειτονικές χώρες, κάποιες από τις οποίες ανακλήθηκαν.

    Ταϊβάν: Εικόνες αποκάλυψης μετά τα 7,4 Ρίχτερ – Ψάχνουν στα συντρίμμια για εγκλωβισμένους

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Συνελήφθη αλλοδαπός που επιτέθηκε σε εργαζόμενο του Μετρό – Άρχισε η διαδικασία ανάκλησης ασύλου – ΒΙΝΤΕΟ

    Επίθεση δέχθηκε την Τρίτη (7/10) ένας εργαζόμενος του Μετρό από έναν...

    Αυτός είναι ο νέος Μητροπολίτης Κονίτσης

    )λοκληρώθηκε η καταμέτρηση των ψηφοδελτίων για την Μητρόπολη Δρυϊνουπόλεως,...

    Πυροβόλησαν αδέσποτο σκύλο στο Κρυονέρι Ναυπακτίας

    Αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στη Ναυπακτία ένα περιστατικό πυροβολισμού αδέσποτου...

    Δείτε για πρώτη φορά την κούκλα κόρη των Πέγκυς Ζήνα – Γιώργου Λύρα

    Η κόρη της Πέγκυς Ζήνας και του Γιώργου Λύρα, Ηλέκτρα έγινε 14 χρονών...