Τάκης Θεοδωρικάκος: «Κανένας πολίτης και κανένας δημοσιογράφος δεν τρομοκρατείται»

    Ημερομηνία:

    Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος επισκέφθηκε τα γραφεία του Real Group στη λεωφόρο Κηφισίας, όπου τα ξημερώματα σημειώθηκε εμπρηστική επίθεση με γκαζάκια προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές στο κτίριο. Ο κ.Θεοδωρικάκος ενημερώθηκε από τους αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας για το συμβάν και την πορεία των ερευνών, ενώ συνομίλησε με δημοσιογράφους και εργαζόμενους του ομίλου.

    Ακολούθως, ο Υπουργός έκανε την εξής δήλωση:

    «Κάθε λογικός άνθρωπος, όλοι οι Έλληνες και οι Ελληνίδες καταδικάζουν αυτή την προκλητική επίθεση, η οποία, πέρα από τις φθορές που προκάλεσε, θα μπορούσε να έχει πολύ χειρότερα αποτελέσματα, καθώς μέσα στο κτίριο, στα γραφεία του Real, εργάζονταν τη νύχτα μία κοπέλα.

    Υπήρχε μία εργαζόμενη που έκανε τη δουλειά της, κινδύνευσε η ζωή της, κινδύνευσε η ασφάλεια της. Οι θρασύδειλοι που έπραξαν αυτή την εγκληματική ενέργεια, πρέπει να γνωρίζουν ότι κανένας σε αυτή τη χώρα δεν τρομοκρατείται, κανένας πολίτης δεν τρομοκρατείται, κανένα Μέσο Ενημέρωσης και κανένας δημοσιογράφος δεν τρομοκρατείται!

    Η αστυνομία είναι εδώ από την πρώτη στιγμή και θα κάνει ό,τι χρειάζεται για να βρει τους ενόχους και να τους παραδώσει στη δικαιοσύνη ».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΔΕΕΠ ΑΧΑΙΑΣ ΝΔ: Σαράντα μέρες χωρίς τον Γιάννη Μπαλασόπουλο

    Η Νέα Δημοκρατία τιμά τον αείμνηστο Αντιδήμαρχο.   Από την Διοικούσα...

    Γιατί δεν συμφέρει η σύνταξη μετά τα 40 έτη εργασίας – Ποιοι θα ωφεληθούν από το νέο σύστημα

    Οσοι έχουν συμπληρώσει 40 έτη ασφάλισης συμφέρει να αποχωρήσουν άμεσα, γιατί...

    Το ξέσπασμα του 25χρονου μέσα από τη φυλακή: «θα προτιμούσα να καώ εγώ από το να κάψω ένα δέντρο»! Τι λένε οι γονείς του

    Προφυλακίστηκε μετά την απολογία του ο 25χρονος που κατηγορείται...

    Νέος Κανονισμός: Πότε και πως θα κλείνουν τα μικρόφωνα στη Βουλή

    Αλλαγές στον Κανονισμό της Βουλής, ώστε να περιοριστούν οι… απείθαρχοι...