Τάμτα – Πάρις Κασιδόκωστας: Full in love στη Μύκονο

Ημερομηνία:

Στο αγαπημένο τους νησί απολαμβάνουν τις τελευταίες ημέρες των διακοπών τους η Τάμτα και ο Πάρις Κασιδόκωστας.

Αυτό δεν είναι άλλο από τη Μύκονο, αφού το ζευγάρι φροντίζει να την επισκέπτεται κάθε χρόνο για να περάσει ένα μέρος των διακοπών του εκεί.

Η τραγουδίστρια και ο γνωστός επιχειρηματίας είναι σχεδόν 7 χρόνια μαζί και παραμένουν φουλ ερωτευμένοι, ωστόσο προσπαθούν να ζουν τον έρωτά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Κατά την παραμονή τους στο νησί, ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού Hello τους απαθανάτισε μια από τις βόλτες τους στα Ματογιάννια.

Οι δυο τους, χαρούμενοι και χαλαροί απόλαυσαν τη βόλτα τους ενώ χάζευαν τις βιτρίνες των καταστημάτων. Όπως ήταν αναμενόμενο μάλιστα, και οι δυο τράβηξαν την προσοχή των περαστικών αφού σε κάθε τους δημόσια εμφάνιση επιλέγουν κάτι εκκεντρικό να φορέσουν.

Τάμτα – Πάρις Κασιδόκωστας: Full in love στη Μύκονο

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Στρατηγική παρέμβαση της «Εμπορικής Ανανέωσης» στον δρόμο για τις εκλογές της Ομοσπονδίας

Στρατηγική παρέμβαση της «Εμπορικής Ανανέωσης» στον δρόμο για τις...

Τρία μετάλλια για τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πατρών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα HANSA – Σημαντική αγωνιστική παρουσία και στα ILCA 4

Με τρία μετάλλια, σημαντικές διακρίσεις και ιδιαίτερα ενθαρρυντικές εμφανίσεις...

Διεξαγωγή Ποδηλατικού Αγώνα “UCI GRAN FONDO GREECE LOUTRAKI 2026”

  Η Ολυμπία Οδός ενημερώνει τους ταξιδιώτες ότι την Κυριακή...

Πάτρα: Πιο φθηνή στα πιτόγυρα από άλλες πόλεις εκτός… από ένα μαγαζί! Δείτε πίνακες με τιμές

Κάποτε, ένα πιτόγυρο με 2€ ήταν μια συνηθισμένη επιλογή...