«Τάρτα Ροδάκινο»: Το θεατρικό έργο του Μηνά Βιντιάδη πάει στο Ηράκλειο μέσω διαδικτύου

    Ημερομηνία:

    Με το θεατρικό έργο «Τάρτα Ροδάκινο» του Μηνά Βιντιάδη, σε σκηνοθεσία του Μανώλη Ιωνά, με πρωταγωνιστές την Άννα Αδριανού και τον Δημήτρη Μαζιώτη, συνεχίζονται οι ψηφιακές προβολές του Πολιτιστικού Συνεδριακού Κέντρου Ηρακλείου. Η παράσταση θα μεταδοθεί από την επίσημη ιστοσελίδα του Κέντρου το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2021, στις 21:00.

    Ιλαροτραγωδία σε δυο πράξεις. Ένα ζευγάρι γιορτάζει τα 25 χρόνια του γάμου του. Εκείνος είναι διαφημιστής, εκείνη βιολονίστα. Η ιδιαιτερότητα του έργου έγκειται στο ότι στο πρώτο μέρος μιλάει ο άνδρας, και στο δεύτερο η γυναίκα, εκτός από τη σκηνή του τέλους που μιλάνε για λίγο και οι δύο. Ενώ απευθύνονται ο ένας στον άλλο είναι σα να μιλούν στον εαυτό τους, σα να σκέπτονται φωναχτά, μα ο άλλος δεν μπορεί ν’ απαντήσει, παρόλο που συμμετέχει στη δράση. Σ’ ένα δωμάτιο όλες οι αλήθειες και τα ψέματα μιας μεγάλης ζωής και πάνω στο τραπέζι μια τούρτα ροδάκινο πικρή σαν δηλητήριο.

    Στο θεατρικό έργο “Τάρτα Ροδάκινο” του Μηνά Βιντιάδη, σε σκηνοθεσία του Μανώλη Ιωνά, παρακολουθούμε μία αιρετική ματιά στη σχέση αγάπης και μίσους ενός ζευγαριού που ζει δίπλα μας. Ή μήπως είμαστε εμείς;

    Αγοράστε ηλεκτρονικά εισιτήρια ΕΔΩ και δείτε την παράσταση ΕΔΩ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ιδιαίτερο προειδοποιητικό σήμα: Σε επιφυλακή η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για τον καιρό

    Με έγγραφό της, η Αυτοτελής Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της...

    Δήλωση του Μάκη Κατσιγιάννη για τις εκλογές στην ΔΕΕΠ: «Από σήμερα ξεκινάμε όλοι μαζί, ενωμένοι»

    Σήμερα νιώθω τιμή και μεγάλη ευθύνη. Σας ευχαριστώ για...

    Δυτική Αχαϊα: Χαμός με βίντεο που ανήρτησε σύζυγος Προέδρου

    Έντονη αντιπαράθεση έχει ξεσπάσει στη Δημοτική Κοινότητα Ματαράγκα του...

    Πάτρα: 85χρονη με τύφλωση κατηγορήθηκε για ρευματοκλοπή

    Μία απίστευτη υπόθεση που αναδεικνύει μια διάσταση αμφιλεγόμενων πρακτικών...