Τάσος Κωστής: «Έκανα χημειοθεραπείες και δούλευα παράλληλα»

    Ημερομηνία:

    Ο αγαπημένος πολλών, ηθοποιός, Τάσος Κωστής μίλησε στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» για τα 43 χρόνια γάμου, τον καρκίνο, τις οικονομικές δυσκολίες σε νεαρή ηλικία και για τα γυρίσματα της θρυλικής σειράς «Ρετιρέ».

    Ο ηθοποιός Τάσος Κωστής παραχώρησε μία εκ βαθέων συνέντευξη στην εκπομπή «Μega Καλημέρα».

    «Το πρόβλημα υγείας μου το είδα σε έναν προληπτικό έλεγχο» ανέφερε αρχικά, μιλώντας για τον καρκίνο στο έντερο με τον οποίο διεγνώσθη.

    Όπως αποκάλυψε την περίοδο που έκανε χημειοθεραπείες δούλευε παράλληλα. «Ανέβαινα στην σκηνή με πολύ χαμηλό αιματοκρίτη, αλλά όταν ανέβαινα στη σκηνή γινόμουν άλλος άνθρωπος» είπε χαρακτηριστικά.

    Αναφερόμενος στην πετυχημένη σειρά «Ρετιρέ» θυμάται: «Ο Γιάννης Δαλιανίδης μας κυνηγούσε με την Έλντα (Πανοπούλου), ήμασταν φαγανά παιδιά και τρώγαμε».

    «Δεν βλεπόμαστε με την Έλντα Πανοπούλου, έχουμε διαφορετικές ζωές» συμπλήρωσε.

    Ερωτώμενος για οικονομικές δυσκολίες που τυχόν έχει αντιμετωπίσει, απαντά πως σήμερα ζει αξιοπρεπέστατα και δεν έχει ανάγκη να δουλέψει. Ωστόσο στο παρελθόν, «όταν ο γιος μου ήταν μικρός, δεν είχαμε να πάρουμε ζάχαρη για το γάλα του».

    Ο Τάσος Κωστής είναι παντρεμένος 43 χρόνια. «Παντρευτήκαμε όταν ήταν 21 χρόνων, πιπίνι, είναι εξωτική, μελαχρινή και την λέω ακόμα “κορίτσι μου”» δήλωσε χαρακτηριστικά.

    Είπε πως ποτέ δεν σκέφτηκε να χωρίσει, καθώς η σύζυγός του έχει όλα τα στοιχεία. «Της γκόμενας, της ερωμένης, της μάνας, της συζύγου» σημείωσε ο ηθοποιός.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΔΕΥΑΠ: Εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ προκαλούν διακοπές υδροδότησης την Δευτέρα 25 Αυγούστου

      Από την ΔΕΥΑΠ ανακοινώνεται ότι λόγω εργασιών και διακοπής...

    Κεφαλονιά: Μία μυσταγωγία μνήμης για τον Μίκη Θεοδωράκη

    Η 20η Αυγούστου 2025 θα μείνει βαθιά χαραγμένη στη...

    Άρης Μουγκοπέτρος: Το μήνυμά του μέσα από το γυμναστήριο – «Δεν υπάρχει “δεν μπορώ”, θα μπορέσω»

    Πίσω του προσπαθεί να αφήσει την περιπέτεια που πέρασε...

    Γαία Μερκούρη: Άντρας με είχε ακολουθήσει, στεκόταν πίσω μου και αυνανιζόταν

    Μια εμπειρία παρενόχλησης που βίωσε στο κέντρο της Αθήνας...