Τατιάνα Μπλάτνικ: Αποχαιρετά τον πεθερό της

Ημερομηνία:

H Τατιάνα Μπλάτνικ η σύζυγος του Νικόλαου Γλύξμπουργκ θέλησε να αποχαιρετήσει τον πεθερό της, τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο μέσα από το Instagram της ανεβάζοντας κοινές τους φωτογραφίες και γράφοντας λόγια αγάπης για εκείνον.

«Είναι σχεδόν αδύνατο να δημοσιεύσεις μια φωτογραφία όταν θέλεις να πεις τόσα πολλά και δεν υπάρχουν αρκετές λέξεις για να περιγράψεις πόσο υπέροχος άνθρωπος ήσουν και πόσο ευλογημένη και τιμημένη αισθάνομαι που είμαι μέλος της τόσο δεμένης οικογένειάς σου.

Αλλά υπάρχουν και άλλα – τα τελευταία χρόνια έμαθα πραγματικά τι σημαίνει “αγάπη για την πατρίδα” και παρακολούθησα πώς την μεταβίβασες στα παιδιά σου και μέσω του Νικόλαου σε μένα. Σας ευχαριστώ. Η κληρονομιά σας, η πίστη σας, το φως σας και η αγάπη σας ζουν μέσα από όλους αυτούς. Ήταν τιμή μου να είμαι η νύφη σας.

Χρυσός Ολυμπιονίκης για την Ελλάδα σε ηλικία 20 ετών, Βασιλιάς, σύζυγος, αδελφός, πατέρας, παππούς, μαύρη ζώνη καράτε, φίλος, πεθερός και τόσα άλλα – ας αναπαυθείς εν ειρήνη Μεγαλειότατε Θείε Τίνο – Θα μας λείψεις πολύ και θα σε αγαπάμε για πάντα. Αναπαύσου εν ειρήνη», έγραψε στη λεζάντα που συνόδεψε τις φωτογραφίες.

Tatiana_Mplatnik
Tatiana_Mplatnik1
Tatiana_Mplatnik2

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης: Ιστορικό ρεκόρ εισπράξεων από το Clasico, 984 ευρώ η μέση τιμή εισιτηρίου του ντέρμπι

Η Μπαρτσελόνα “πληγώθηκε” βαθμολογικά αλλά και στο γόητρο, χάνοντας...

Πέθανε στα 63 της η δημοσιογράφος Λίλιαν Παπακώστα

Στα 63 της χρόνια πέθανε το βράδυ της Κυριακής...

Πάτρα: Τελευταίες «πινελιές» στην πλατεία Όλγας

Οι εργαζόμενοι στο Δήμο έβαλαν την Δευτέρα 26 Οκτώβρη,...

Κακοτάρι Ηλείας: Τα καζάνια έβρασαν και η πλατεία γέμισε κόσμο – Η 2η Γιορτή Τσίπουρου

Τα καζάνια μπήκαν σε λειτουργία, οι σπιτικοί μεζέδες πήραν...