Τατιάνα Στεφανίδου με τον Νίκο Ευαγγελάτο στη Ζάκυνθο

    Ημερομηνία:

    Η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος ξεκίνησαν τις καλοκαιρινές τους διακοπές, μετά την ολοκλήρωση των τηλεοπτικών τους υποχρεώσεων.

    Η δημοσιογράφος – παρουσιάστρια και ο σύζυγός της βρίσκονται στο Ιόνιο και το πρώτο μέρος που επέλεξαν, ήταν ο Καστός .

    Ο επόμενος σταθμός για το ζευγάρι ήταν η Ζάκυνθος, με την Τατιάνα Στεφανίδου να μοιράζεται στο Instagram ένα βίντεο, δείχνοντάς τις ομορφιές του νησιού.

    Όπως θα δεις στο βίντεο, η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος απόλαυσαν και ένα ρομαντικό δείπνο, με το πιο εντυπωσιακό ηλιοβασίλεμα.

    «Δεν την ονόμασαν τυχαία οι Βενετσιάνοι Άνθος της Ανατολής! Καλησπέρα από την πλανεύτρα», έγραψε η Τατιάνα Στεφανίδου στη λεζάντα της ανάρτησής της.

    GLEARNET

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η χαρά του πεζού: Ποιες είναι οι 10 καλύτερες πόλεις στον κόσμο για μετακίνηση χωρίς αυτοκίνητο

    Ενενήντα πόλεις παγκοσμίως ανέλυσε έρευνα της πλατφόρμας Compare the Market  με βάση δείκτες...

    Σκλαβενίτης: Τζίρος – ρεκόρ €5,56 δισ. το 2024 – Επενδύσεις €180 εκατ. για ενίσχυση δικτύου και υποδομών

    Με διατήρηση της ανοδικής της πορείας, σε μια χρονιά...

    Πάτρα: Ο Θοδωρής Βλάχος θα τιμηθεί στο συνέδριο «Πύλη Καρδιάς»

    Στην εκδήλωση «Καρδιά σε κίνηση», στο πλαίσιο του 3ου...