“Ταξίδι στη χώρα των ξωτικών” στο Royal Grand opening του Χριστουγεννιάτικου χωριού

    Ημερομηνία:

    Το πιο πλούσιο κι εντυπωσιακό Χριστουγεννιάτικο πάρκο ανοίγει φέτος τις πύλες του στην Πάτρα!

    Από τις 27 Νοεμβρίου και για όλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου οι χώροι του Royal μετατρέπονται σ’ ένα μαγικό σκηνικό με πολλές δράσεις κι εκπλήξεις για μικρους και μεγάλους.

    Η αρχή γίνεται αυτή την Κυριακή από τις 11 το πρωί, με το Εργαστήρι των ξωτικών και τη Βασίλισσα του χιονιού να κάνει facepainting στους μικρούς μας φίλους.

    GLEARNET

    Στις 12 το μεσημέρι τη σκυτάλη παίρνουν οι X Saltibagos με την παράσταση “Ο τρομερός εχθρός”, βασισμένη στην ιστορία του Χόρχε Μπουκάι, ενώ λίγο αργότερα η Στρουμφίτα, ο Μίκυ, η Μίνι και ο Τάρανδος περιδιαβαίνουν τους χώρους του χωριού και πάνε στο Ταχυδρομείο για να στείλουν το γράμμα τους στον Άη Βασίλη.

    Συναντούν τα ξωτικά, τις νεράιδες και τους μολυβένιους στρατιώτες κι όλοι μαζί, στις 6 το απόγευμα υποδέχονται τους αγαπημένους 1550.

    Ποιός θα ανάψει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο; Μα φυσικά ο Άη Βασίλης, που θα έρθει στο χωριό για να το φωτίσει με το μαγικό του ραβδί και μαζί τον ουρανό της πόλης με δεκάδες φαντασμαγορικά πυροτεχνήματα!

    316216246_514611704038962_5673502680741076166_n.jpg

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Από αυτά τα 25 πανεπιστήμια αποφοιτούν οι περισσότεροι επιτυχημένοι επιχειρηματίες

    Ο τεχνολογικός κόσμος έχει πλημμυρίσει από απόφοιτους συγκεκριμένων πανεπιστημίων. Πολλοί...

    Γιατί ένα ζευγάρι δεν καταφέρνει να τελειώσει μαζί μια συζήτηση – Τι κρύβει ο ένας από τον άλλον

    Πόσες φορές έχουμε βρεθεί σε τυπικές συζητήσεις που θα...

    Σοκ στη Βρετανία: Παντρεύτηκε 15χρονη βάσει της σαρία και τη βίαζε μαζί με άλλους 18 άνδρες

    Στο Μπράντφορντ της βόρειας Αγγλίας, μια υπόθεση που αποκαλύφθηκε ύστερα από...

    Παρέμβαση Εισαγγελέα και στην Ηλεία για την παραβατικότητα ανηλίκων

    Εισαγγελική παρέμβαση και στην Ηλεία υπήρξε για το πρόβλημα...