Ταξιτζής χρέωσε 344 ευρώ μια επιβάτιδα για 350 μέτρα στο κέντρο της Αθήνας

    Ημερομηνία:

    Απίστευτο περιστατικό με οδηγό ταξί να χρεώνει ένα υπέρογκο ποσό μια επιβάτιδα για απόσταση λίγων μέτρων στο κέντρο της Αθήνας.

    Ο οδηγός ταξί φαίνεται πως χρέωσε 344 ευρώ μια επιβάτιδα, η οποία μάλιστα δεν είχε προλάβει να μπει καν στο αυτοκίνητο για μια διαδρομή που διήρκεσε ένα λεπτό στο κέντρο της Αθήνας.

    Σύμφωνα με τα όσα είπε ο αντιπρόεδρος του Σωματείου Οδηγών Ταξί, Πέτρος Διπλάρης στον ΣΚΑΙ, η κοπέλα κάλεσε μέσω εφαρμογής το συνεργαζόμενο ταξί το οποίο δεν πλησίασε στο στίγμα το οποίο είχε δηλώσει η γυναίκα. Ωστόσο, πατήθηκε επιβίβαση και μετά από περίπου 300 μέτρα πατήθηκε αποβίβαση και έγινε χρέωση του ποσού των 344 ευρώ.

    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του ΣΚΑΙ Live You, η εταιρεία μέσω της οποίας έγινε το αίτημα για το ταξί απάντησε πως μόλις επιβεβαιωθεί παραβίαση ο οδηγός αποσύρεται άμεσα από την πλατφόρμα. Επίσης ο επιβάτης αποζημιώνεται πλήρως και άμεσα όπως και συνέβη στην εν λόγω περίπτωση.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

    Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει...

    Αυτή είναι η Πατρινή εταιρεία που επεκτάθηκε στην Αθήνα και έχει 5 αστέρια σε 4.300 αξιολογήσεις

    Όταν σχεδιάζετε μια εκδήλωση, είτε πρόκειται για έναν γάμο,...

    Αθώος στο Εφετείο ο 71χρονος ιερέας που είχε καταδικαστεί για τον βιασμό 19χρονου με νοητική στέρηση στον Πλατανιά

    Ομόφωνα αθώο έκρινε το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Κρήτης 71χρονο ιερέα,...

    ΒΙΒΙΑΝ ΣΑΜΟΥΡΗ: Ο αγώνας των αγροτών, αγώνας όλων μας!

    Της Βίβιαν Σαμούρη (*) Αμέριστη στήριξη στον δίκαιο και αποφασιστικό...