Ταυτοποιήθηκαν τα λείψανα των δύο παιδιών που βρέθηκαν σε βαλίτσες

    Ημερομηνία:

    Η αστυνομία στη Νέα Ζηλανδία ταυτοποίησε τα λείψανα δύο παιδιών τα οποία εντοπίστηκαν νωρίτερα αυτό τον μήνα σε δύο βαλίτσες που πωλήθηκαν σε πλειστηριασμό, αλλά πρόσθεσε ότι δεν θα τα δημοσιοποιήσει έπειτα από αίτημα της οικογένειάς τους.

    Οι αρχές αποφάσισαν να μην δώσουν στη δημοσιότητα καμία πληροφορία που θα μπορούσε να οδηγήσει στην αποκάλυψη της ταυτότητας των δύο παιδιών, εξήγησε ο επιθεωρητής Τοφιλάου Φααμανούια Βααελούα.

    Η αστυνομία εξακολουθεί να ερευνά τους θανάτους αυτούς.

    Η μακάβρια ανακάλυψη έγινε από μια οικογένεια που αγόρασε πριν δύο εβδομάδες διάφορα αντικείμενα μεταξύ των οποίων και δύο βαλίτσες σε διαδικτυακό πλειστηριασμό από αποθήκη του Όκλαντ.

    Όπως είχε εξηγήσει η αστυνομία, τα παιδιά ήταν ηλικίας πέντε με δέκα ετών, με τα λείψανά τους να έχουν παραμείνει στις βαλίτσες μερικά χρόνια. Η οικογένεια που βρήκε τα λείψανά τους δεν συνδέεται με τον θάνατό τους.

    Τη Δευτέρα η αστυνομία της Σεούλ στη Νότια Κορέα επεσήμανε ότι εντόπισε μία γυναίκα η οποία θεωρείται ότι είναι μητέρα των δύο παιδιών. Αυτή έφτασε στη Νότια Κορέα το 2018 και δεν φαίνεται να έχει φύγει από τη χώρα έκτοτε.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μαρία Κορινθίου: Νέες φωτογραφίες από τις διακοπές της στην Ιταλία με τον νέο της σύντροφο – «Ο καπετάνιος μου…»

    Στιγμιότυπα από τις διακοπές της στην Ιταλία μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής...

    Θρήνος για τον 50χρονο Στέφανο Μήτσου – Πώς έγινε η τραγωδία

    Βαρύ είναι το πένθος στα Τριαντέικα Αγρινίου για τον...

    Ευρώπη: Αυτές είναι οι ασφαλέστερες πόλεις (λίστα)

    Πρόσφατη έρευνα της εταιρείας ταξιδιών Riviera Travel ανέλυσε και παρουσίασε τις ασφαλέστερες...

    Πεκίνο: Ανοιξε το πρώτο κατάστημα στον κόσμο που πουλάει ανθρωποειδή ρομπότ

    Στην καρδιά της κινεζικής πρωτεύουσας εγκαινιάστηκε ένα νέο καινοτόμο πολυκατάστημα, στο οποίο...