Ταυτοποιήθηκε 22χρονος που “άρπαξε” από ηλικιωμένη 120.000 ευρώ με το κόλπο της ηλεκτροπληξίας

Ημερομηνία:

PHILOXENIA

Ο 22χρονος μαζί με συνεργούς του, στις 17/6/2026, ήρθαν σε τηλεφωνική επαφή με ηλικιωμένη στην Κηφισιά, προσποιούμενοι τους υπαλλήλους εταιρείας παροχής ενέργειας.  Έκαναν λόγω για πρόβλημα ηλεκτροδότησης, κίνδυνο ηλεκτροπληξίας, και της ζήτησαν να τοποθετήσει όσα χρήματα και χρυσαφικά είχε στην κατοχή της σε τσάντα έξω από την οικία της. Έτσι και κατάφεραν να της τα αποσπάσουν, κλοπιμαία αξίας άνω των 120.000 ευρώ!

Μετά από έλεγχο στην κατοχή του 22χρονου εντοπίστηκαν ρούχα και το αυτοκίνητο μετακίνησης στην Κηφισιά, το οποίο χρησιμοποίησαν οι δράστες κατά την τέλεση της ανωτέρω αξιόποινης πράξης.

κηφισια - απατη

Από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του κατηγορουμένου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ρουχισμός που φορούσε κατά την τέλεση της απάτης και χρυσαφικά.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση, ο 22χρονος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν  τις Αρχές για παρόμοια αδικήματα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

κηφισια - απατη

 

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Ιατρικός Σύλλογος Πατρών: «Δεν αποτελεί βιώσιμη λύση η συνεχής μετακίνηση γιατρών»

Παρέμβαση για τις μετακινήσεις ιατρικού προσωπικού από την Πάτρα...

«Δυτική Ελλάδα: Έπεσαν πάνω από 50% τα θανατηφόρα τροχαία τον Αύγουστο – 3.456 παραβάσεις»

Μειώθηκαν τα τροχαία ατυχήματα και οι νεκροί σε σχέση...

Διευκρινίσεις για τις διακοπές λειτουργίας φωτεινών σηματοδοτών στην Πάτρα από την Περιφέρεια

Με αφορμή τις διακοπές λειτουργίας φωτεινών σηματοδοτών που παρατηρούνται...

ΜΙΛΤΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ live στην Πάτρα

ΜΙΛΤΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ live στην Πάτρα Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου Royal Theater – Αύλειος...