Ταυτότητες: «Φαιδροί όσοι τις σχετίζουν με τον Αντίχριστο, είναι απλά κρατικά έγγραφα» λέει ο Αγιορείτης ιερομόναχος Φίλιππος

    Ημερομηνία:

    Ο Ιερομόναχος Φίλιππος από το Κελλί των Θωμάδων της Σκήτης της Μικράς Αγίας Άννης στ Άγιο Όρος, μίλησε στο ekklisiaOnLine για τις νέες ταυτότητες, ξεκαθαρίζοντας πως αποτελούν κρατικά έγγραφα και δεν έχουν καμία σχέση «με τις ερμηνείες που δίνει ο κάθε τυχάρπαστος περί Αποκαλύψεως του Αντίχριστου».

    «Απευθύνομαι σε ευλαβείς Χριστιανούς. Θα ασχοληθώ με τις ταυτότητες Είνα κρατικά έγγραφα, δεν έχουν καμία σχέση με τις ερμηνείες που δίνει ο κάθε τυχάρπαστος περί Αποκαλύψεως του Αντιχρίστου» είπε αρχικά ο Αγιορείτης μοναχός.

    Η πρώτη δήλωση Αγιορείτη για τις ΝΕΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ! Παρέμβαση πριν λίγο!

    «Πολλές φορές μερικοί ερμήνευσαν την Αποκάλυψη, ωστόσο μέχρι σήμερα και μετά από 2.500 χρόνια, οι Άγιοι Πατέρες δεν το έχουν κάνει. Είναι μια φαιδρά υπόθεση και καλό είναι να μην ερμηνεύουμε εμείς σε κάθε περίπτωση, ακόμα και για πολιτικούς λόγους την Αποκάλυψη που δεν αποτελεί βιβλίο της Εκκλησίας μας» συμπλήρωσε, στην τοποθέτησή του για τον σάλο που έχει προκληθεί με τις νέες ταυτότητες.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Συνελήφθησαν δύο άνδρες για διακίνηση ναρκωτικών στη Ναύπακτο

    Κατασχέθηκαν περίπου -103- γραμμάρια κάνναβης, μικροποσότητα κοκαΐνης και -2- κινητά...

    Μετρό Αθήνας: 30.000 επιβάτες το πρώτο βράδυ 24ωρης λειτουργίας

    Είκοσι έξι επιπλέον δρομολόγια, που ισοδυναμούν με 25.000-30.000 επιβάτες...

    Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. οι δράστες διάρρηξης σε οικία με λεία 242.000 ευρώ

    Δύο αλλοδαποί, ηλικίας 28 και 38 ετών, που είχαν...

    ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΛΑΜΠΟΚΑΣ: Αποχαιρετούμε τον Νίκο Φουντόπουλο

    Με βαθειά κατάνυξη και πίστη στον Κύριο της ζωής...