Ταυτότητες: «Φαιδροί όσοι τις σχετίζουν με τον Αντίχριστο, είναι απλά κρατικά έγγραφα» λέει ο Αγιορείτης ιερομόναχος Φίλιππος

    Ημερομηνία:

    Ο Ιερομόναχος Φίλιππος από το Κελλί των Θωμάδων της Σκήτης της Μικράς Αγίας Άννης στ Άγιο Όρος, μίλησε στο ekklisiaOnLine για τις νέες ταυτότητες, ξεκαθαρίζοντας πως αποτελούν κρατικά έγγραφα και δεν έχουν καμία σχέση «με τις ερμηνείες που δίνει ο κάθε τυχάρπαστος περί Αποκαλύψεως του Αντίχριστου».

    Φλίγκος

    «Απευθύνομαι σε ευλαβείς Χριστιανούς. Θα ασχοληθώ με τις ταυτότητες Είνα κρατικά έγγραφα, δεν έχουν καμία σχέση με τις ερμηνείες που δίνει ο κάθε τυχάρπαστος περί Αποκαλύψεως του Αντιχρίστου» είπε αρχικά ο Αγιορείτης μοναχός.

    proliptikes
    Η πρώτη δήλωση Αγιορείτη για τις ΝΕΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ! Παρέμβαση πριν λίγο!

    «Πολλές φορές μερικοί ερμήνευσαν την Αποκάλυψη, ωστόσο μέχρι σήμερα και μετά από 2.500 χρόνια, οι Άγιοι Πατέρες δεν το έχουν κάνει. Είναι μια φαιδρά υπόθεση και καλό είναι να μην ερμηνεύουμε εμείς σε κάθε περίπτωση, ακόμα και για πολιτικούς λόγους την Αποκάλυψη που δεν αποτελεί βιβλίο της Εκκλησίας μας» συμπλήρωσε, στην τοποθέτησή του για τον σάλο που έχει προκληθεί με τις νέες ταυτότητες.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τι ώρα θα σχολάνε οι μαθητές τη νέα χρονιά στο Ολοήμερο

    Η λειτουργία των Δημοτικών σε γενικές γραμμές ακολουθεί την...

    ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Νεκρό βρέφος από ανακοπή – Η οικογένεια είχε χάσει και άλλο παιδί πριν 5 χρόνια

    Τραγωδία σημειώθηκε στην Εύβοια, καθώς ένα αγοράκι μόλις ενός έτους...

    Ο Αρχιμανδρίτης Νικόδημος Καβαρνός στην Πάτρα – Μια Κατανυκτική Συναυλία Ενόψει του Πάσχα

    Δεύτε Λάβετε Φως! Το Σάββατο 29 Μαρτίου, λίγο πριν το...

    ΠΑΤΡΑ: “Ανοιξαν” γνωστό καφέ στην Γεροκωστοπούλου

    Μπαράζ διαρρήξεων έχουν σημειωθεί τις τελευταίες ημέρες σε καταστήματα...