Τέλεια τορτελίνια σε 15 λεπτά!

    Ημερομηνία:

    Mια εύκολη και γρήγορη σάλτσα με σκόρδο και βούτυρο είναι αρκετή για να εκτινάξει την απόλαυση στα κλασικά τορτελίνια.

    Φλίγκος
    Πάνω σε αυτή την ιδέα στηρίζεται και αυτή η συνταγή, που είναι έτοιμη σε 15 λεπτά και δίνει στα τορτελίνια άλλη νοστιμιά. Ρίξτε λοιπόν τα τορτελίνια να βράζουν στην κατσαρόλα, γεμίστε ένα ποτήρι με καλό κρασί και ξεκινάμε!

    Τορτελίνια με σάλτσα σκόρδου-βούτυρου
    Προετοιμασία: 5 λεπτά, Μαγείρεμα: 10 λεπτά

    Υλικά για 4 άτομα
    4 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
    4 κουτ. σούπας ανάλατο βούτυρο
    χυμό από ½ μέτριο λεμόνι
    1 πακέτο τορτελίνια με τυρί, φρέσκα ή κατεψυγμένα
    αλάτι, μαύρο φρεσκοτριμμένο πιπέρι
    τριμμένη παρμεζάνα για το σερβίρισμα
    φύλλα baby ρόκας ή μαϊντανού

    ICECAP

    Διαδικασία
    Βάζουμε σε μια μεγάλη κατσαρόλα αλατισμένο νερό να βράζει και ρίχνουμε τα τορτελίνια ακολουθώντας τις οδηγίες της συσκευασίας για ψήσιμο al dente.

    Λιώνουμε το βούτυρο σε ένα βαθύ τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Σοτάρουμε το σκόρδο για 1 λεπτό, αποσύρουμε από τη φωτιά, ρίχνουμε το χυμό λεμονιού και αλατοπιπερώνουμε.

    Σουρώνουμε τα τορτελίνια και τα ρίχνουμε στο τηγάνι ανακατεύοντας προσέχοντας να μην τα σπάσουμε. Σερβίρουμε με τριμμένη παρμεζάνα και γαρνίρουμε με φύλλα baby ρόκας ή μαϊντανού.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τα τρία λάθη που κάνουν οι γυναίκες όταν επιλέγουν σύντροφο

    Πολλές γυναίκες αναζητούν έναν σύντροφο για μία μακροχρόνια σχέση,...

    Πώς να διακόψετε κάποιον που μιλάει ασταμάτητα – Τρεις τρόποι και παραδείγματα

    Συχνά, κατά τη διάρκεια μιας επαγγελματικής συνάντησης ή κοινωνικής...

    ΠΑΤΡΑ: ΔΕΙΤΕ τις 8 περιοχές που θα μείνουν χωρίς νερό το πρωί της Τετάρτης

    Πλημμελής έως και  πλήρης διακοπή υδροδότησης λόγω επείγουσας εργασίας...