Τέλεια τορτελίνια σε 15 λεπτά!

    Ημερομηνία:

    Mια εύκολη και γρήγορη σάλτσα με σκόρδο και βούτυρο είναι αρκετή για να εκτινάξει την απόλαυση στα κλασικά τορτελίνια.

    Πάνω σε αυτή την ιδέα στηρίζεται και αυτή η συνταγή, που είναι έτοιμη σε 15 λεπτά και δίνει στα τορτελίνια άλλη νοστιμιά. Ρίξτε λοιπόν τα τορτελίνια να βράζουν στην κατσαρόλα, γεμίστε ένα ποτήρι με καλό κρασί και ξεκινάμε!

    Τορτελίνια με σάλτσα σκόρδου-βούτυρου
    Προετοιμασία: 5 λεπτά, Μαγείρεμα: 10 λεπτά

    Υλικά για 4 άτομα
    4 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
    4 κουτ. σούπας ανάλατο βούτυρο
    χυμό από ½ μέτριο λεμόνι
    1 πακέτο τορτελίνια με τυρί, φρέσκα ή κατεψυγμένα
    αλάτι, μαύρο φρεσκοτριμμένο πιπέρι
    τριμμένη παρμεζάνα για το σερβίρισμα
    φύλλα baby ρόκας ή μαϊντανού

    GLEARNET

    Διαδικασία
    Βάζουμε σε μια μεγάλη κατσαρόλα αλατισμένο νερό να βράζει και ρίχνουμε τα τορτελίνια ακολουθώντας τις οδηγίες της συσκευασίας για ψήσιμο al dente.

    Λιώνουμε το βούτυρο σε ένα βαθύ τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Σοτάρουμε το σκόρδο για 1 λεπτό, αποσύρουμε από τη φωτιά, ρίχνουμε το χυμό λεμονιού και αλατοπιπερώνουμε.

    Σουρώνουμε τα τορτελίνια και τα ρίχνουμε στο τηγάνι ανακατεύοντας προσέχοντας να μην τα σπάσουμε. Σερβίρουμε με τριμμένη παρμεζάνα και γαρνίρουμε με φύλλα baby ρόκας ή μαϊντανού.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το μυστικό για να πετύχετε ζουμερό κιμά

    Το ψήσιμο του κιμά δεν είναι πυρηνική φυσική και λίγο-πολύ όλοι...

    Ynet: Η Γκρέτα Τούνμπεργκ θα απελαθεί από το Ισραήλ σήμερα μαζί με 27 Έλληνες ακτιβιστές

    Η Γκρέτα Τούνμπεργκ πρόκειται να απελαθεί από το Ισραήλ σήμερα Δευτέρα 6...

    Βίντεο – πίνακες με πρόβλεψη καιρού ανά 3ωρο! Η Barbara “χτυπά” από τη νύχτα στην Πάτρα

    Βρέχει όλη τη νύχτα στην Πάτρα. Επιστρέφουν οι βροχές και...

    Τραμπ: Η 1η φάση του σχεδίου για τη Γάζα θα πρέπει να ολοκληρωθεί αυτή την εβδομάδα

    Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ  σε ανάρτησή του ξεκαθαρίζει...