Τελετή Αγιασμού για την έναρξη της Δ΄ Συνόδου της ΙH΄ Περιόδου της Βουλής και εκλογή Κοσμητόρων και Γραμματέων

    Ημερομηνία:

    Η  τελετή Αγιασμού για την έναρξη των εργασιών της  Δ΄ Συνόδου της ΙΗ΄ Κοινοβουλευτικής Περιόδου πραγματοποιήθηκε σήμερα, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Ολομέλειας της Βουλής, από τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο και τα μέλη της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου.

    Ακολούθησε η Εκλογή Κοσμητόρων και Γραμματέων, σύμφωνα με τα άρθρα 6 και 8 του Κανονισμού της Βουλής.

    Για το αξίωμα των Κοσμητόρων εκλέχθηκαν οι βουλευτές κ.κ. Βασίλειος-Νικόλαος Υψηλάντης (Ν.Δ.), Άννα Μάνη-Παπαδημητρίου (Ν.Δ.) και Μάριος Κάτσης (ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία).

    Για το αξίωμα των Γραμματέων εκλέχθηκαν οι βουλευτές κ.κ. Ευάγγελος Λιάκος (Ν.Δ.), Κωνσταντίνος Κυρανάκης (Ν.Δ.), Βασίλειος Βασιλειάδης (Ν.Δ.), Μαρία-Αλεξάνδρα Κεφάλα (Ν.Δ.), Ραλλία Χρηστίδου (ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία) και Απόστολος Πάνας (Κίνημα Αλλαγής).

    Εκλέχθηκαν δηλαδή άπαντες οι προταθέντες και οι προταθείσες ως υποψήφιοι για τα αξιώματα των Κοσμητόρων και των Γραμματέων.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Σεφταλιές με κρεμμύδια και κύμινο

    Υλικά Μερίδες: 4-6 Για τις σεφταλιές 1 κιλό κιμά χοιρινό ...

    Τέλος οι τριώροφες τούρτες στους γάμους; – Η νέα τάση με ιταλικές ρίζες που τις «ισοπεδώνει»

    Για δεκαετίες, η τούρτα γάμου ήταν συνώνυμη με εντυπωσιακές κατασκευές: πολυώροφες...

    Πρώτη τοποθέτηση Σιάο για τον Άρη: «Ενθουσιασμός, τιμή και ευγνωμοσύνη»

    Ο επενδυτικός οργανισμός RHC Group που ανήκει στην οικογένεια,...

    Δυτ. Ελλάδα: Αίσιο τέλος στην επιχείρηση διάσωσης -Βρέθηκαν σώοι οι δύο αγνοούμενοι νεαροί τουρίστες

    Αίσιο τέλος στην επιχείρηση έρευνας και διάσωσης στην παραλία...