«Τελευταία υπόκλιση» για τον Όζι Όσμπορν, θα παίξει μαζί με τους Black Sabbath μετά από 20 χρόνια

    Ημερομηνία:

    Ο Όζι Όσμπορν πρόκειται να επανενωθεί με τους Black Sabbath για την τελευταία του εμφάνιση στις 5 Ιουλίου στο Μπέρμιγχαμ «για το μεγαλύτερο σόου heavy metal που έγινε ποτέ».

    Την ανακοίνωση έκαναν η σύζυγός του Σάρον Όσμπορν και ο Τόμι Αϊόμι, με τον οποίο ήταν μαζί στους Black Sabbath.

    Φλίγκος

    Η συναυλία με τον τίτλο «Back To The Beginning» («Πίσω στην αρχή») θα είναι η πρώτη κοινή εμφάνιση του συγκροτήματος μετά από 20 χρόνια με την αρχική σύνθεσή του (Όσμπορν, Αϊόμι, Γκίζερ Μπάτλερ και Μπιλ Γόρντ).

    Μαζί τους θα εμφανιστούν μεγάλα ονόματα του χώρου, όπως οι Metallica, οι Slayer, οι Alice In Chains, οι Pantera, οι Gojira και οι Mastodon.

    GLEARNET

    Μαζί τους θα είναι μια «υπερομάδα μουσικών», μεταξύ των οποίων ο Σλας των Guns ‘n’ Roses, ο Μπίλι Κόργκαν των Smashing Pumpkins και ο Τομ Μορέλο των Rage Against The Machine.

    Ο 76χρονος Osbourne τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, ενώ πάσχει από Πάρκινσον. Στην συναυλία θα παίξει για λίγο μόνος πριν ενωθεί με τα άλλα μέλη του συγκροτήματος για την «τελευταία υπόκλιση».

    Τα κέρδη θα διατεθούν σε ιδρύματα για το Πάρκινσον και στο Νοσοκομείου Παίδων του Μπέρμιγχαμ.

    Το 2023, ο Όσμπορν είχε πει σε θαυμαστές του ότι δεν έχει πλέον τις σωματικές δυνάμεις να κάνει τις συναυλίες που είχε προγραμματίσει στην Ευρώπη και τη Βρετανία. Λίγα χρόνια νωρίτερα, το 2019, είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στη σπονδυλική στήλη έπειτα από μια πτώση στο σπίτι του ενώ είχε και ένα πολύ σοβαρό ατύχημα το 2003.

    Οι Black Sabbath σχηματίστηκαν στο Μπέρμιγχαμ το 1968 και είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα metal συγκροτήματα όλων των εποχών, με πάνω από 75 εκατομμύρια άλμπουμ σε όλο τον κόσμο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δήμητρα Ματσούκα: Στη Νέα Υόρκη η ηθοποιός – Απόλαυσε γυμνή τη θέα από το μπαλκόνι της

    Στη Νέα Υόρκη βρέθηκε η Δήμητρα Ματσούκα και δημοσίευσε στα social...

    Η στιγμή που αστυνομικοί εισβάλουν σε σπίτι σπείρας που εξαπατούσε ηλικιωμένους – Η λεία της ξεπερνά τα 2 εκατ. ευρώ

    https://www.youtube.com/shorts/WdMq5CX7CgI   Εγκληματική οργάνωση που δρούσε σε βάρος ηλικιωμένων, παριστάνοντας υπαλλήλους του...

    Νίκος Αποστολόπουλος για Άγγελο Μπράτη: «Δεν είμαι τοξικός, είπα αυτό που πιστεύω»

    Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε ο Νίκος Αποστολόπουλος το...

    Απίστευτο! Οικογένεια κακοποιήθηκε από άγνωστους εισβολείς

    Μια άγρια επίθεση εκτυλίχθηκε το βράδυ της Τρίτης στην...