Τελευταίος… και με ταξί έφυγε ο Πίνατ από το Μαξίμου, πάει Πειραιώς το «κομματόσκυλο»

    Ημερομηνία:

    Με ένα ταξί έφυγε ο υιοθετημένος σκύλος του Μεγάρου Μαξίμου, Πίνατ, για να βρεθεί στην νέα του κατοικία τα κεντρικά γραφεία της Πειραιώς.

    Φλίγκος

    Ο λόγος μετακίνησης; Ποιος άλλος από την παράδοση των εξουσιών από τον Κυριάκο Μητσοτάκη στον υπηρεσιακό πρωθυπουργό, Ιωάννη Σαρμά. Μετά το πέρας της διαδικασίας ο κ. Μητσοτάκης αποχώρησε και εν συνεχεία ακολούθησε σύμφωνα με τις πληροφορίες του protothema.gr και ο αξιαγάπητος σκύλος ο οποίος έχει συναντηθεί με όλους τους ηγέτες που έχουν βρεθεί στην πρωθυπουργική κατοικία τα προηγούμενα χρόνια.

    ICECAP

    Ο Πίνατ, ήταν ένας αδέσποτος σκύλος που υιοθέτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης το 2021, όταν επισκέφθηκε τη Φιλοζωική Ένωση Ηλιούπολης και ο οποίος έκλεβε την παράσταση σε πολλές περιπτώσεις, καθώς σάρωνε το Μέγαρο Μαξίμου, που διέμενε.

    Όμως, η μετάβαση στην υπηρεσιακή κυβέρνηση προκάλεσε αλλαγές και στην καθημερινότητά του, με αποτέλεσμα να μετακομίζει στα γραφεία της ΝΔ στην οδό Πειραιώς, τουλάχιστον μέχρι τις εκλογές, οπότε και θα επανέλθει, εφόσον ο Κυριάκος Μητσοτάκης επανεκλεγεί.

    Με τη μετακόμισή του στα γραφεία της ΝΔ, ο Πίνατ γίνεται πλέον και κυριολεκτικά «κομματόσκυλο», όπως τον αποκάλεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε πρόσφατο βίντεο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Στην Ιταλία τη Δευτέρα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

    Στη Ρώμη μεταβαίνει τη Δευτέρα, 12 Μαΐου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης,...

    Στις 19 Ιουνίου η συζήτηση για τα Τέμπη στο Ευρωκοινοβούλιο

    Την Πέμπτη, 19 Ιουνίου, στις 10:00 το πρωί (ώρα...

    Νέες επενδύσεις σχεδιάζει ο Γκριμάλντι στα λιμάνια Ηρακλείου και Ηγουμενίτσας

    Τον Ιούνιο από την Κρήτη θα ανακοινώσει ευρύ επενδυτικό...

    Οικισμοί: Ποιες τρεις κατηγορίες ιδιοκτητών θίγονται – Ερωτήσεις και απαντήσεις

    Τα πάνω κάτω έχει φέρει στις ζωές χιλιάδων ιδιοκτητών...