Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Χωρίς κόσμο το Παναθηναϊκός – Άρης στον Βόλο – Η οριστική απόφαση

    Ημερομηνία:

    Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών στον Βόλο.

    Η σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ομοσπονδίας, παρουσία όλων των εμπλεκομένων, δεν έβγαλε τελικά “λευκό καπνό” και από τη στιγμή που το Πανθεσσαλικό Στάδιο δεν πληροί τις προδιαγραφές του νέου αθλητικού νόμου, Παναθηναϊκός και Άρης θα αγωνιστούν σε άδειες κερκίδες.

    GLEARNET

    Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα filathlos.gr, οι δύο φιναλίστ και η ΕΠΟ θα λάβουν από 30 προσκλήσεις, όπως ορίζει ο νόμος, ενώ θα γίνει αίτημα στην κυβέρνηση, ώστε οι προσκλήσεις να αυξηθούν στις 300 για κάθε πλευρά.

    Σημειώνεται, τέλος, ότι ο Θόδωρος Καρυπίδης πρότεινε να πληρωθεί το ποσό για τις κάμερες από Άρη, Παναθηναϊκό και Δήμο Βόλου, προκειμένου ο τελικός Κυπέλλου να γίνει στο Πανθεσσαλικό με κόσμο. Ωστόσο, η πρότασή του έπεσε στο κενό, διότι δεν υπάρχει το κατάλληλο χρονικό περιθώριο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ελαιόλαδο: Από τον καρπό στο μπουκάλι – Η μάχη των τιμών φέτος

    Ο χρόνος μετρά ήδη αντίστροφα μέχρι τη στιγμή που...

    Δεύτερη συνεχόμενη ήττα η Παναχαϊκή, 1-0 στη Ζάκυνθο – Νίκες για Θύελλα – Παναιγιάλειο

    Μετά τον Πύργο η Παναχαϊκή γνώρισε δεύτερη συνεχόμενη ήττα στο 61ο πρωτάθλημα...

    Πάτρα: Ημερίδα Ιδρύματος Ανδρέα Παπανδρέου με θέμα “Η αξιοπιστία της ενημέρωσης στον καιρό των fake news”

    Το Ίδρυμα Ανδρέα Παπανδρέου, σε συνεργασία με την Ένωση Συντακτών...

    ΔΕΙΤΕ εκπληκτικό ρετρό βίντεο: Η Πάτρα το 1957

    Νοσταλγική βόλτα στην Πάτρα του 1957.με μοναδικές vihtage εικόνες...