Τέλος Φεβρουαρίου το καλάθι του νοικοκυριού για την Σαρακοστή – Ετοιμάζονται το πασχαλινό και των παιδιών

    Ημερομηνία:

    Τρία νέα «καλάθια του νοικοκυριού» αναμένεται να ξεκινήσουν το προσεχές χρονικό διάστημα, ενόψει του Πάσχα. Σύμφωνα με πληροφορίες, το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων σχεδιάζει ένα καλάθι με νηστίσιμα είδη λόγω Σαρακοστής, στη συνέχεια θα υπάρξει ένα καλάθι με τα είδη που αφορούν στο πασχαλινό τραπέζι ενώ σχεδιάζεται να υπάρξει και ένα καλάθι για τα παιδιά, όπως συνέβη και στις εορτές των Χριστουγέννων.

    Το σαρακοστιανό καλάθι αναμένεται να είναι έτοιμο τις τελευταίες μέρες του Φεβρουαρίου, δηλαδή, λίγες μέρες πριν την Καθαρή Δευτέρα ενώ όσο πλησιάζουμε προς την Μεγάλη Εβδομάδα θα ενταχθούν σε αυτό και προϊόντα που αφορούν στο εορταστικό τραπέζι και θα εξελιχθεί σε καλάθι του Πάσχα.

    Στο μεταξύ, όπως δήλωσε πρόσφατα ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, η πρωτοβουλία για το καλάθι του νοικοκυριού, θα πάρει παράταση μέχρι και τον Ιούνιο προκειμένου να προστατευτούν οι καταναλωτές. Υπενθυμίζεται ότι το μέτρο είχε υπολογιστεί αρχικά να διαρκέσει έως και τον Μάρτιο. Οπότε, το αμέσως προσεχές διάστημα, αναμένεται η απόφαση της Επιτροπής Ανταγωνισμού για να επιτραπεί η παράταση του μέτρου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μετά τον καύσωνα έρχεται ο λογαριασμός – «Φουσκωμένα» τιμολόγια ρεύματος λόγω χρήσης κλιματιστικών

    Ο καύσωνας έχει αναγκάσει τους πολίτες να ανάβουν τα air condition, ωστόσο...

    Ασφαλιστικό: Γιατί όλοι βιάζονται να πάρουν σύνταξη

    Έκρηξη των συνταξιοδοτήσεων για το τρέχον έτος αλλά και για το 2026 προβλέπουν...

    Στο Ναύπλιο η θρυλική θαλαμηγός του Αριστοτέλη Ωνάση «Christina O»

    Ένα από τα πιο εντυπωσιακά και ιστορικά σκάφη που...

    Η οδύσσεια του 15χρονου Δημήτρη που υπέστη θερμοπληξία στο Μέτσοβο και κατέληξε από την Πάτρα στο Τορίνο

    Με ηπατική ανεπάρκεια μεταφέρθηκε την Κυριακή (27.7.2025) στην Ιταλία ο 15χρονος...