Τέλος κι επίσημα από τη Μαρσέιγ ο Βίλας-Μπόας

    Ημερομηνία:

    Το «διαζύγιο» της με τον Αντρέ Βίλας-Μπόας ανακοίνωσε κι επίσημα την Τρίτη η Μαρσέιγ.

    Ο Πορτογάλος προπονητής υπέβαλε την παραίτησή του, λόγω της διαφωνίας του για τη μεταγραφή του Ολιβιέ Εντσάμ, την οποία πληροφορήθηκε από τους δημοσιογράφους, ενώ ο ίδιος είχε εκφράσει την αντίθεσή του με την πραγματοποίησή της.

    Λίγες ώρες αργότερα ο γαλλικός σύλλογος γνωστοποίησε ότι την κάνει αποδεκτή, ανακοινώνοντας έτσι τη λύση της συνεργασίας του με τον Βίλας-Μπόας.

    «Η Ολιμπίκ Μαρσέιγ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Αντρέ Βίλας-Μπόας» αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.

    «Αυτή η αναγκαστική απόφαση κατέστη αναπόφευκτη δεδομένης της πρόσφατης επανάληψης ενεργειών και συμπεριφορών που βλάπτουν σοβαρά τον οργανισμό της Ολιμπίκ και τους υπαλλήλους της που την υπηρετούν καθημερινά», καταλήγει η ανακοίνωση.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΑΧΑΪΑ: Δωρεάν διανομή καυσόξυλων σε νοικοκυριά

    Η δωρεάν διανομή καυσόξυλων σε δικαιούχες οικογένειες, που προέρχονται...

    Πάτρα: Στολίζονται τα καταστήματα, στο φουλ κουραμπιέδες και μελομακάρονα

    Ολο και περισσότερα είναι τα καταστήματα στην Πάτρα που...

    Χρυσοχοΐδης: Φυλάκιση 2 ετών και πρόστιμα έως €30.000 για τις μπαλωθιές – Ιδρύεται Τμήμα Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων στην Κρήτη

    Την ίδρυση τμήματος Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων (ζωοκλοπή, αγροζημίες, κ.ά)...

    Παρέμβαση Μαρίνου Σκανδάμη για προοδευτικές συγκλίσεις

    Mε τους Κώστα Ζαχαριάδη, Πέτρο Κόκκαλη, Λούκα Κατσέλη και...