ΤΕΛΟΣ lockdown και απαγόρευση κυκλοφορίας: Ελεύθερα οι εμβολιασμένοι στην εστίαση

    Ημερομηνία:

    Χωρίς περιορισμούς ακόμη και στις κόκκινες περιοχές θα μπορούν να κινούνται οι πολίτες στο εξής σύμφωνα με τα νέα μέτρα που ανακοινώνονται αυτή την ώρα, από τον υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη και αφορούν επιπλέον ελευθερίες.

    Οι κόκκινες περιοχές θα επισημαίνονται στον επιδημιολογικό χάρτη της χώρας με στόχο να ενημερώνονται οι πολίτες ώστε να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να μην ξεχνούν να τηρούν τα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό όπως είναι η μάσκα και οι αποστάσεις.

    Επιπλέον ελευθερίες δίνονται με βάση τα νέα μέτρα, στους εμβολιασμένους, όσον αφορά στους κλειστούς χώρους διασκέδασης, δίνοντας ουσιαστικά τη δυνατότητα σε όσους έχουν πλήρως εμβολιαστεί να διασκεδάσουν όπως έκαναν και προ κορονοϊού. Και αυτό γιατί στο εξής επιτρέπονται στα εστιατόρια, μπαρ κλπ να έχουν μουσική και οι θαμώνες να είναι όρθιοι.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο Πεσόντων Πυροσβεστών

    Την ερχόμενη Τετάρτη 12 Νοεμβρίου  2025 και ώρα 11:00...

    Πάτρα: Το Σάββατο 8/11 το opening της έκθεσης “In The Public Eye”

    Η Λιάνα Ζωζά και οι εικαστικοί Καπετάν Μύγας (Δημήτριος...

    Πέθανε η 42χρονη Δέσποινα Τατιγιάννη που πάλεψε για χρόνια με τη νευρική ανορεξία και την αναπνευστική ανεπάρκεια

    Η ιστορία της Δέσποινας Τατιγιάννη από την Κοζάνη είναι μια από εκείνες που...

    Κατερίνα Πολυχρονοπούλου: Προσφορά δεκαετιών στη ΝΔ – Η γυναίκα με τους μακροχρόνιους αγώνες

    Η Κατερίνα Πολυχρονοπούλου συνεχίζει να βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή προσφοράς,...