Τέμπη: «Είδα την Ιφιγένεια να είμαι η μισή μέσα στο βαγόνι και η άλλη μισή έξω» – Συγκλονίζει σύντροφος θύματος

    Ημερομηνία:

    DIVICO

    «Ένα κομμάτι μου έχει μείνει εκεί», δηλώνει ο σύντροφος της Ιφιγένειας Μήτσκα, που έχασε τη ζωή της στη φονική σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη.

    Ο Φάνης που ήταν κι εκείνος στο μοιραίο τρένο, ένα χρόνο μετά την εθνική τραγωδία στα Τέμπη, μιλά για τις εφιαλτικές σκηνές που καταγράφτηκαν μπροστά στα μάτια του, με τη σύντροφό του να πεθαίνει και εκείνον να τραυματίζεται.

    Και συμπλήρωσε: «Δεν πρόλαβα να καταλάβω τίποτα, ακούσαμε ένα μπαμ κι από εκεί και πέρα ακούγαμε τον κόσμο να ουρλιάζει. Φωνάζαμε για βοήθεια και μετά από λίγη ώρα ήρθε ένα παιδί, ο Γιάννης, που είχε βρει τυχαία το κινητό μου, όπου βοήθησε και σηκώσαμε την Ιφιγένεια. Μετά κάλεσα τον πατέρα μου για να του πω τι συνέβη».

    Στην συνέχεια, προσπάθησε να γυρίσει ξανά στο σημείο, όπου ήταν η σύντροφός του, αλλά δεν του το επέτρεψαν, καθώς ήταν και ο ίδιος τραυματισμένος.

    Στην ερώτηση πώς είναι σήμερα απάντησε: «Ένα κομμάτι μου έχει μείνει εκεί. Ουσιαστικά, αποφεύγω να θυμάμαι, γιατί αλλιώς θα μείνω εκεί».

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μπαράζ δονήσεων από 4 Ρίχτερ και πάνω στη Σαντορίνη μέσα στη νύχτα – Προηγήθηκε ο πιο ισχυρός έως τώρα σεισμός, στα 5,2R

    06/02/2025 05:41 Οι δονήσεις δεν σταματούν στη Σαντορίνη, νέος σεισμός...

    «Τελευταία υπόκλιση» για τον Όζι Όσμπορν, θα παίξει μαζί με τους Black Sabbath μετά από 20 χρόνια

    Ο Όζι Όσμπορν πρόκειται να επανενωθεί με τους Black Sabbath για την τελευταία...

    Κύπελλο ποδοσφαίρου: Τα ζευγάρια των ημιτελικών, πότε παίζουν Ολυμπιακός και ΑΕΚ

    Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε μια τεράστια νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό στο «Γ....
    Best Shop