Τέμπη: «Είδα την Ιφιγένεια να είμαι η μισή μέσα στο βαγόνι και η άλλη μισή έξω» – Συγκλονίζει σύντροφος θύματος

    Ημερομηνία:

    «Ένα κομμάτι μου έχει μείνει εκεί», δηλώνει ο σύντροφος της Ιφιγένειας Μήτσκα, που έχασε τη ζωή της στη φονική σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη.

    Ο Φάνης που ήταν κι εκείνος στο μοιραίο τρένο, ένα χρόνο μετά την εθνική τραγωδία στα Τέμπη, μιλά για τις εφιαλτικές σκηνές που καταγράφτηκαν μπροστά στα μάτια του, με τη σύντροφό του να πεθαίνει και εκείνον να τραυματίζεται.

    Και συμπλήρωσε: «Δεν πρόλαβα να καταλάβω τίποτα, ακούσαμε ένα μπαμ κι από εκεί και πέρα ακούγαμε τον κόσμο να ουρλιάζει. Φωνάζαμε για βοήθεια και μετά από λίγη ώρα ήρθε ένα παιδί, ο Γιάννης, που είχε βρει τυχαία το κινητό μου, όπου βοήθησε και σηκώσαμε την Ιφιγένεια. Μετά κάλεσα τον πατέρα μου για να του πω τι συνέβη».

    Στην συνέχεια, προσπάθησε να γυρίσει ξανά στο σημείο, όπου ήταν η σύντροφός του, αλλά δεν του το επέτρεψαν, καθώς ήταν και ο ίδιος τραυματισμένος.

    Στην ερώτηση πώς είναι σήμερα απάντησε: «Ένα κομμάτι μου έχει μείνει εκεί. Ουσιαστικά, αποφεύγω να θυμάμαι, γιατί αλλιώς θα μείνω εκεί».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Τι προγραμματίζει ο Δήμος για την τελετή έναρξης!

    Μπορεί η τελετή έναρξης του πατρινού καρναβαλιού 2026 να προγραμματίζεται για τα...

    Έρευνα: Δεν χωράει πια η Αθήνα – 6 εκατ. τα αυτοκίνητα, 2 εκατ. αντέχουν οι δρόμοι

    Οσοι ζουν στην Αθήνα το ομολογούν. Σε αυτή την...

    Πάτρα – Σαρωτικοί έλεγχοι για “μπόμπες”! “Χτύπημα” στο λαθραίο αλκοόλ

    Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η μεγάλη επιχειρησιακή εκστρατεία της...

    Αναρωτιέστε πόσο στοιχίζει ο καφές στην Ιταλία; Αυτές είναι οι αληθινές τιμές

    Από τον βορρά ως τον νότο, η Ιταλία αφηγείται...