Τέμπη: Φωτογραφικό ντοκουμέντο από το δεύτερο βαγόνι δείχνει εύφλεκτο υλικό

    Ημερομηνία:

     Οι αποκαλύψεις για την τραγωδία των Τεμπών συνεχίζονται σε μια προσπάθεια να πέσει φως στα αίτια που οδήγησαν στην σύγκρουση των δύο τρένων με τους 57 νεκρούς.

    Μια νέα φωτογραφία από την στιγμή της σύγκρουσης των δύο τρένων στα Τέμπη έφερε στο φως η εφημερίδα Real News. Είναι από την ώρα που το δεύτερο βαγόνι της μοιραίας επιβατικής αμαξοστοιχίας έχει ήδη τυλιχθεί στις φλόγες.

    Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο μετασχηματιστής του Intercity, ο οποίος περιέχει τα έλαια σιλικόνης, παραμένει σχεδόν άθικτος. Συγκεκριμένα λίγο μετά τη σύγκρουση και ενώ το δεύτερο βαγόνι έχει τυλιχθεί στις φλόγες παρασύροντας στον θάνατο όσους ήταν μέσα ο μετασχηματιστής δεν έχει πειραχτεί.

    Την εικόνα επεξεργάστηκαν ειδικοί με την τη χρήση Al και όπως αναφέρει η Real αποτελεί απόδειξη ότι οι εκρήξεις που ακολούθησαν τη σύγκρουση των τρένων προκλήθηκαν όχι από τα έλαια σιλικόνης, αλλά από κάποιο άλλο εύφλεκτο φορτίο το οποίο δεν είχε ποτέ δηλωθεί.

    Τέμπη: Φωτογραφικό ντοκουμέντο από το δεύτερο βαγόνι δείχνει εύφλεκτο υλικό

     

    Την συγκεκριμένη φωτογραφία την έχουν στα χέρια τους οι δικαστικές αρχές και αποτελεί μέρος της δικογραφίας.

    Επίσης η εφημερίδα τονίζει ότι στο βαγόνι-εστιατόριο του Intercity που προκλήθηκε η έκρηξη η φωτιά έκαιγε για συνολικά 12 ώρες.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ποια είναι η μέρα που οι γυναίκες θέλουν περισσότερο σεξ

    Ενδεχομένως να το έχετε ήδη παρατηρήσει, αλλά μέσα στους...

    Πάτρα: «Αγκάθι» το κτιριακό στα Δικαστήρια

    Η έλλειψη αιθουσών στο Δικαστικό Μέγαρο της Πάτρας αποτελεί...

    Έξι top οφέλη του σεξ στην υγεία

    Δεν είναι λίγες οι έρευνες που υποστηρίζουν ότι το...

    Τα ζώδια που λατρεύουν το σεξ

    Το ότι σας αρέσει κατά καιρούς να δοκιμάζετε νέα...