Τέμπη: Συναυλία διοργανώνουν συγγενείς των θυμάτων

    Ημερομηνία:

    Στη συναυλία που θα γίνει στο ανοιχτό χώρο του Μύλου, θα συμμετέχουν τοπικά συγκροτήματα και καλλιτέχνες.

    Μια μεγάλη συναυλία στην μνήμη των θυμάτων στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, ετοιμάζουν συγγενείς επιβατών που έχασαν την ζωή τους αλλά και οικογένειες τραυματιών.

    Η  συναυλία προγραμματίζεται για τις 17 Μαΐου στον χώρο του Μύλου στη Θεσσαλονίκη.

    Πρόκειται για την πρώτη εκδήλωση που διοργανώνουν οι συγγενείς των ανθρώπων που χάθηκαν άδικα το βράδυ της 28ης Φλεβάρη.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, στη συναυλία που θα γίνει στο ανοιχτό χώρο του Μύλου, θα συμμετέχουν τοπικά συγκροτήματα και καλλιτέχνες.

    Για φιλανθρωπικό σκοπό

    Η συναυλία είναι ακόμη υπό διαμόρφωση και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να κυκλοφορήσει και η σχετική αφίσα.

    Τη συναυλία θα ανοίξει θα ανοίξει ο πατέρας της Φραντζέσκα Μπέζα, με το τραγούδι που τραγουδούσαν μαζί.

    Η συναυλία θα έχει είσοδο 5 ευρώ και τα έσοδα θα δοθούν για φιλανθρωπικό σκοπό στη «Λάμψη».

    https://www.in.gr/

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Σήμερα στη Λακκόπετρα η κηδεία της 6χρονης – Δεν τα κατάφερε…

    Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 6 ετών...

    Ανεξέλεγκτη η δράση του παράνομου τζόγου: Δεκάδες λέσχες εντοπίζονται σε Αττική και επαρχία

    Οι παράνομες λέσχες παιγνίων στην Αττική ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια. Σε υπόγεια, αποθήκες...

    Νεκρός γνωστός γιατρός που έπεσε από τον τρίτο όροφο οικοδομής

    Τραγωδία σημειώθηκε στην Ξάνθη, καθώς ένας άνδρας 65 περίπου ετών...