Τεντόγλου – Το Τόκιο χόρεψε συρτάκι για τον «ιπτάμενο» χρυσό Ολυμπιονίκη

    Ημερομηνία:

    Το χρυσό μετάλλιο φόρεσε στο στήθος ο Μίλτος Τεντόγλου, λίγες ώρες μετά τη μεγάλη νίκη του στον συγκλονιστικό τελικό του άλματος εις μήκος, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

    Πρόκειται για το δεύτερο χρυσό «γαλανόλευκο» μετάλλιο στο Τόκιο ύστερα από αυτό που κατέκτησε ο Στέφανος Ντούσκος και το τρίτο συνολικά, μαζί με το χάλκινο που κατέκτησε ο Λευτέρης Πετρούνιας.

    Στο Ολυμπιακό Στάδιο του Τόκιο ήχησε το συρτάκι μετά την απονομή, προς τιμήν του έλληνα πρωταθλητή.

    Φλίγκος

    Συρτάκι και πανηγύρια στο Τόκιο

    GLEARNET

    Σημειώνεται πως με ελληνικούς ήχους είχε πανηγυρίσει νωρίτερα ο Μίλτος Τεντόγλου τη νίκη του.

    «Δεν το περίμενα να κερδίσω, ειδικά έτσι όπως εξελίχθηκε ο αγώνας. Ήμουν τυχερός σήμερα, αλλά και άτυχος μαζί, γιατί δεν έκανα καθόλου καλά άλματα στην αρχή» είπε ο Τεντόγλου, μετά την κατάκτηση της κορυφής.

    «Δεν ξέρω γιατί ήταν έτσι οι πρώτες πέντε προσπάθειές μου. Ήταν… χάλια. Δεν ξέρω τι έπαθα. Σαν να είχαν αγχωθεί, δεν ξέρω….» ανέφερε ακόμη, σημειώνοντας πως «στο τέλος έκανα ακριβώς την ίδια επίδοση με τον πρώτο».

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν την Παρασκευή 19, το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21-9-2025

    ΚΗΔΕΙΑ  ΤΟΝ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΓΕΡ. ΤΖΩΡΤΖΑΤΟ  ΕΤΩΝ 76  ΚΗΔΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19-9-2025...

    Λάκης Γαβαλάς: Τί είπε για τη συναυλία της Άννας Βίσση στο Καλλιμάρμαρο

    Την εμφάνιση της Άννας Βίσση στις πρόσφατες συναυλίες της...

    Πάτρα: Σημάδεψε οδηγό με πιστόλι – Βρέθηκε βαρύς οπλισμός στο σπίτι του

    Δικογραφία για παράνομη βία, απειλή και παραβάσεις της νομοθεσίας...

    Πάτρα: Εκδήλωση για την «Εξωστρέφεια Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων» από το Επιμελητήριο Αχαΐας

    Η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδας – Πελοποννήσου –...