«Θα σας γ@@@με» – Καταγγελία για ρατσιστική επίθεση σε ανήλικους μετανάστες στα Σεπόλια

    Ημερομηνία:

    Μια σοβαρή καταγγελία βλέπει το φως της δημοσιότητας, σχετικά με ρατσιστική επίθεση εναντίον ανήλικων μεταναστών στα Σεπόλια.

    Σύμφωνα με την ομάδα στο Facebook “sepolia.net”, όλα ξεκίνησαν όταν δύο ανήλικα παιδιά της δομής φιλοξενίας προσφυγόπουλων επί της Αμβρακίας ξεκίνησαν να μαλώνουν μεταξύ τους, πρώτα στο μπαλκόνι και εν συνεχεία στην πυλωτή της πολυκατοικίας.

    Στη συνέχεια, δύο κοπέλες που περνούσαν από εκεί τούς φώναξαν να σταματήσουν να μαλώνουν ενώ, όπως αναφέρει η ίδια πηγή, όταν κάτοικοι στις γύρω πολυκατοικίες ρώτησαν τις κοπέλες εάν δέχθηκαν επίθεση αυτές, απάντησαν «όχι, μεταξύ τους μαλώνουν» και στη συνέχεια έφυγαν.

    Σύμφωνα με την καταγγελία, «στην είσοδο της πολυκατοικίας άρχισε να μαζεύεται όχλος. Κάποιοι από αυτούς φώναζαν επιθετικά του τύπου… “πάμε να τους πετάξουμε έξω τώρα”. Ήρθε ένα περιπολικό και πήρε μαζί του το ένα από τα παιδιά που μάλωναν και τον φύλακα της δομής ως υπεύθυνο».

    Η καταγγελία:

    «Έπεσε βαθύ σκοτάδι στην Αμβρακίας – Σαμουήλ Χάου

    Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων και αυτοπτών μαρτύρων, τα γεγονότα χθες βράδυ 13/10 εξελίχθηκαν ως εξής:

    Δύο ανήλικα παιδιά της δομής, άρχισαν να μαλώνουν μεταξύ τους, πρώτα στο μπαλκόνι και εν συνεχεία στην πυλωτή της πολυκατοικίας. Δύο κοπέλες που περνούσαν από εκεί, τους φώναξαν να σταματήσουν να μαλώνουν. Κάτοικοι των γύρω πολυκατοικιών ρώτησαν τις κοπέλες: Σας επιτέθηκαν; σας χτύπησαν; Αυτές, απάντησαν όχι, μεταξύ τους μαλώνουν και έφυγαν.

    GLEARNET

    Στην είσοδο της πολυκατοικίας άρχισε να μαζεύεται όχλος. Κάποιοι από αυτούς φώναζαν επιθετικά του τύπου… πάμε να τους πετάξουμε έξω τώρα.

    Ήρθε ένα περιπολικό και πήρε μαζί του το ένα από τα παιδιά που μάλωναν και τον φύλακα της δομής ως υπεύθυνο.

    Η πολυκατοικία έμεινε αφύλακτη. Ό όχλος έγινε μεγαλύτερος και πιο επιθετικός. Από κάτω φώναζαν στους ανήλικους…. Θα σας γα….ε, να έρθει κλούβα να σας μαζέψει και να σας πετάξει στην θάλασσα… κ.α. Δύο – τρία παιδιά, πιο θερμόαιμα, απαντούσαν από πάνω.

    3-4 γεροδεμένα άτομα μπήκαν στην πολυκατοικία, σπάζοντας την πόρτα. Τους ακολούθησαν πολλοί. Από την πολυκατοικία ακούγονταν ουρλιαχτά παιδιών.

    Ήρθαν γύρω στα 7 περιπολικά και μηχανές της αστυνομίας. Ανέβηκαν στην πολυκατοικία. Κάποιους συνέλαβαν, δεν ξέρουμε ακόμα ποιους.

    Η Χρυσή Αυγή σαν οργάνωση δεν τρομάζει πιά. Ο φασισμός και ρατσισμός που ζει στις ψυχές πολλών, τρομάζει πραγματικά».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αλλάζουν οι προτιμήσεις του πλούτου – Από προϊόντα σε ταξίδια πολυτελείας

    Ενα χάσμα αναδύεται στον κλάδο της πολυτέλειας. Από τη...

    Φοινικούντα: Στη ΓΑΔΑ για να παραδοθεί ο συνεργός της διπλής δολοφονίας

    Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο διπλό φονικό της Φοινικούντας...

    “Πράσινο φως” για το νέο ΚΤΕΛ: Πώς θα γίνεται η κυκλοφορία στους δρόµους – ΟΛΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ

    Το «πράσινο φως» άναψε η Αποκεντρωµένη ∆ιοίκηση Πελοποννήσου, ∆υτικής...

    Οι Κανίβαλοι των Άνδεων – Η σκοτεινή πλευρά ενός «θαύματος»

    13 Οκτωβρίου 1972 Ήταν Παρασκευή και 13 όταν η πτήση...